Georgiana Lobonț a făcut furori în SUA! Nu s-a întors cu mâna goală: „Nu râvnesc la lucruri materiale!”

După ce a cucerit publicul din România, Georgiana Lobonț a făcut furori și în America, unde a avut un turneu de o lună de zile din care nu s-a întors cu mâna goală acasă.

26 feb. 2024, 22:22
Georgiana Lobonț a făcut furori în SUA! Nu s-a întors cu mâna goală: „Nu râvnesc la lucruri materiale!”
Georgiana Lobonț a făcut furori în SUA! Nu s-a întors cu mâna goală

Georgiana Lobonț a făcut furori în SUA! În urmă cu o lună de zile, Georgiana Lobonț și soțul său au plecat pentru prima dată în Statele Unite ale Americii, pentru a le alina românilor stabiliți acolo dorul de casă prin cântec.

Citește și Georgiana Lobonţ nu uită, dar poate-l iartă pe Armin Nicoară: „Îmi văd de drumul meu”

Georgiana Lobonț a făcut furori în SUA!

După ce a revenit pe plaiurile mioritice, artista a declarat că este extrem de încântată de experiența pe care a trăit-o alături de soțul său, Vali Vijelie și alți artiști cu care a fost plecată în turneu.

„Eu și soțul meu am fost pentru prima dată în America cu ocazia acestui turneu. Ne-am simțit minunat. Am cântat la comunitățile de români din mai multe state.

Am făcut echipă cu colegul meu, Vali Vijelie, și am reușit să facem oamenii fericiți, să umplem locațiile unde au avut loc concertele. A fost un turneu organizat de Bebe Mihu, soțul doamnei Maria Dragomiroiu, un profesionist care ne-a răsfățat și a avut grijă să rămânem cu cele mai frumoase amintiri”, a declarat Georgiana Lobonț, pentru FANATIK.

Deși au fost plecați mult timp, extrem de departe de casă, artista și partenerul său nu au avut parte de peripeții și chiar sau distrat în aventura lor, însă nu au uitat nici de copiii lor pe care i-au lăsat în grija bunicilor.

„Nu am avut peripeții, pentru că totul a fost foarte bine organizat. Am râs mult și ne-am distrat, chiar dacă am stat o lună și mă gândeam că dorul de copii mă va topi. Am reușit să am parte de zile superbe, iar copiii au fost foarte înțelegători. Vorbeam zilnic de câte două-trei ori pe Facetime și nu a fost așa greu”, a mai spus cântăreața.

Mai mult, artista a mărturisit și ce a făcut cu banii pe care i-a câștigat din concertele susținute peste Ocean.

„Ne-am cumpărat multe lucruri care să ne aducă aminte de primul turneu în America: haine, poșete, cadouri pentru cei dragi de acasă (…) Nu râvnesc la ceva anume și mai ales la lucruri materiale, ci la sănătate, pentru că dacă am asta, care e cel mai de preț, pot munci să am o viață liniștită”, a conchis artista.

Citește și Georgiana Lobonț, în doliu. Artista e sfâșiată de durere. A murit la doar câteva zile după ce și-a serbat aniversarea. „O mare tragedie. Sunt marcată de vestea asta”