Georgiana Lobonț, în doliu. Artista e sfâșiată de durere. A murit la doar câteva zile după ce și-a serbat aniversarea. „O mare tragedie. Sunt marcată de vestea asta”

Un îndrăgit cântăreț, care a cântat și cu Andra, și-a pierdut viața la câteva zile după aniversarea sa. Lumea muzicii e în doliu, artiștii refuză să creadă că prietenul lor nu mai e.

19 feb. 2024, 10:01
Georgiana Lobonț, în doliu. Artista e sfâșiată de durere. A murit la doar câteva zile după ce și-a serbat aniversarea. „O mare tragedie. Sunt marcată de vestea asta”

Georgiana Lobonț s-a numărat printre persoanele care s-au declarat extrem de afectate de trecerea în neființă a bunului ei prieten. „Mi-ai dat o mână de ajutor atunci când am avut nevoie. Nu am cuvinte”, a spus artista.

Georgiana Lobonț, în doliu: „Ai fost un om deosebit”

Gabriel Stângău (violonist) și-a pierdut viața duminică, la prânz, pe un drum județean din localitatea Dumbrăvița, Maramureș, după ce a pierdut controlul ATV-ului cu care circula. A intrat în șanț și s-a lovit de un stâlp din beton. A murit pe loc.

Citește și Cuplul Andra – Măruță, la fundul sacului. Firmele soților au datorii de peste 15,8 milioane de lei. De ce închid și deschid afaceri pe bandă rulantă

Cu doar câteva zile înainte fusese ziua lui de naștere și cântase la un eveniment alături de Andra.

Georgiana Lobonț a transmis un mesaj emoționant legat de moartea bunului ei prieten, Gabi Stângău. Vedeta a avut parte de un șoc atunci când a aflat despre pierderea violonistului, un bun coleg de breaslă cu ea.

„O mare tragedie… sunt marcată de vestea asta… colegul nostru, Gabi Stângău, un ceteraș extrem de bun și talentat din Maramureș, azi a plecat dintre noi. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Ai fost un om deosebit și scriu asta pentru că mi-ai dat o mână de ajutor atunci când am avut nevoie. Nu am cuvinte… condoleanțe familiei…”, i-a spus Georgiana Lobonț.

Mama violonistului, distrusă de durere

Mama tânărului violonist e sfâșiată de durere și încă speră să creadă că a fost un vis urât. „Ce ai făcut iubirea mea, dragostea mea, viața mea. Nu mă lăsa. Vine mama la tine, nu te las singur. Mă duc după tine în mormânt, iubirea mea”, a scris mama instrumentistului.

Citește și Bebe Cotimanis dezvăluie motivele plecării de la Pro TV după 25 de ani. „E o boală!”

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul. „La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil. În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.