Georgiana Lobonț a recunoscut tot. Ce s-a întâmplat între ea și soțul ei. ”Am ascuns-o mult. Nu pot să am un partener care să fie gelos”

Zvonurile recente, conform cărora Georgiana Lobonț ar urma să divorțeze, au zguduit presa românească. Ce spune artista despre relația cu fostul soț? Aceasta a dezvăluit exact cum s-au desfășurat lucrurile între ei.

10 mart. 2023, 11:02
Georgiana Lobonț a recunoscut tot. Ce s-a întâmplat între ea și soțul ei. ”Am ascuns-o mult. Nu pot să am un partener care să fie gelos”

Georgiana Lobonț a dezvăluit mai multe detalii despre cum a început relația pe care a avut-o cu soțul ei. Recent presa românească a explodat după ce soțul acesteia, Rareș Ciciovan, a declarat că vrea să divorțeze de artistă. Zvonurile divorțului au circulat multă vreme, însă acestea s-au dovedit a fi cât se poate de false. Cântăreața și bărbatul căruia a decis să îi declare dragoste veșnic sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Parcă nici nu s-au scur 7 ani de la momentul în care și-au spus „da”.

Citește și: Claudia Puican, mesaj tăios, cu subînțeles, la adresa nașilor ei, Rareș și Georgiana Lobonț. ”Fiți mai naturali, că nu vă crede nimeni”

Foarte puțină lume știe cum a început marea poveste de dragoste dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Acesteia i s-au aprins călcâiele chiar din primul moment, când aceasta era doar clasa a noua. Înainte de a oficializa sentimentele pe care artista la are pentru partenerul de viață, aceasta a mai avut o relație. Totuși artista susține că a fost vorba de dragoste la prima vedere și că a știut că el este bărbatul alături de care își va trăi viața.

Georgiana Lobonț a pus ochii pe soțul ei încă din clasa a 9-a

„Nu-mi vine să cred că au trecut 7 ani, dar iată că m-am măritat de 7 ani și avem copii frumoși și sănătoși și totul a evoluat atât de frumos. Sincer, exact cum am visat noi, dar poate că mai frumos decât visam. E frumos la început să ții dragostea asta ascunsă, până e ceva serios. Am ascuns-o mult. Inițial venea și ne plimbam cu mașina, venea el și mă scotea de la liceu și mă ducea acasă, dar mă ducea cu 20-30 km la oră.

Ne plimbam mult și povesteam mult. Îmi plăcea că era un băiat serios, adică nu vedeam că are alte intenții, cum au băieții în general. Era un băiat cu multe aspirații, foarte hotărât, știa ce-și dorește, știa că-și dorește să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. La prima noastră întâlnire, noi nici nu ne sărutasem, mi-a zis că el cu mine vrea să se însoare. Am rămas șocată, efectiv. M-am uitat la el și i-am zis: Tu chiar vorbești serios sau ai glumele la tine în program? El era pe repede înainte.

Relația oficială între noi s-a format când eu eram în clasa a 12-a, după patru ani. Eu am avut o altă relație, el o altă relație. Fiecare ne-am văzut de treabă. Și înainte de bac a venit Rareș de la facultate și atunci s-a reaprins flacăra aia care de fapt nu s-a stins niciodată, pentru că orice aș fi făcut gândul îmi era tot la el, nu am mai întâlnit până la el niciun băiat atât de serios, un om care să mă susțină în drumul ăsta, pentru că drumul ăsta al muzicii este presărat cu multe zile obositoare, multe seri plecate de acasă, locuri în care te întâlnești cu tot felul de oameni, experiențe plăcute, dar și unele neplăcute. Trebuie să ai lângă tine un partener care să te înțeleagă sută la sută, să nu existe niciodată niciun fel de gelozie, pentru că astea cu siguranță ar distruge cuplul.

Eu am avut o relație înainte de Rareș, tot așa era un băiat care era foarte drăguț, dar avea momente de gelozie și am zis că trebuie să fiu realistă, pentru că eu îmi doresc să cânt și să fac carieră din treaba asta, chiar dacă visam să merg la drept și să devin judecător. Pe primul loc era muzica și știam că se va întâmpla ceva pe partea asta, deci nu pot să am un partener care să fie gelos. Rareș era genul de om gata oricând să vină cu mine, venea oricum peste tot cu mine. Chiar dacă nu eram într-o relație el îmi scria piese, îmi dădea idei, mă susținea. El avea experiență în acest domeniu.”, a povestit cântăreața, în exclusivitate pentru WOWnews.

Citește și: Georgiana Lobonț aruncă bomba, după scandalul de divorț. Artista și soțul ei se pregătesc de botez. Primele declarații despre noul bebeluș din viața lor