Georgiana Lobonț aruncă prima bombă de când a rămas gravidă: „Gemeni, sănătoși să fie”

Georgiana Lobonț a anunțat că este însărcinată, iar vestea a adus o bucurie uriașă atât în sânul familiei ei, cât și în rândul fanilor. Aceasta a vorbit pentru prima oară despre posibilul sex al copilului.

11 iul. 2023, 10:52
Georgiana Lobonț aruncă prima bombă de când a rămas gravidă: „Gemeni, sănătoși să fie”
Georgiana Lobonț aruncă prima bombă de când a rămas gravidă: „Gemeni, sănătoși să fie”Georgiana Lobonț aruncă prima bombă de când a rămas gravidă: „Gemeni, sănătoși să fie”

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt în al nouălea cer, după ce au aflat că interpreta este din nou însărcinată. Vedeta nu a mai avut răbdare și a făcut testul de sarcină chiar pe marginea drumului. Cele două liniuțe apărute pe test i-a bucurat enorm. Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu încercau să facă acest copil, dar el a venit ca un dar de la Dumnezeu. Vedeta a povestit pentru Antena Stars mai multe detalii despre acest subiect, dar a și dezvăluit cum a reacționat soțul ei la aflarea acestei vești.

Citește și: FOTO: Georgiana Lobonț a dat nas în nas cu Bianca Drăgușanu și Bănel Nicoliță. Cântăreața i-a pus eticheta starletei

Interpreta a mărturisit că amandoi au fost extrem de emoționați, ba mai mult, Rares Ciciovan a plâns mai bine de o oră. Emoțiile și bucuria au fost atât de puternice, încât bărbatul a plâns tot drumul. Georgiana Lobonț are deja doi copii, o fetiță și un băiețel, și chiar și ei au primit vestea noului bebeluș cu mare bucurie.

„Deci nu îmi vine să cred. Rareș plânge, mergem spre Arad, că acolo cântăm astăzi și nu îmi vine să cred. Doamne, ce bucurie, ce binecuvântare. Eu acum am făcut testul, acum am aflat, de o oră. Mâine mă duc sigură la Constanța, avem spectacole pe litoral marți și miercuri. Dacă o să găsesc o clinică, un medic bun, fac un sondaj pe Instagram. Toată lumea e bucuroasă pentru noi, ne trimite mesaje. Sunt convinsă că o să îmi recomande mămicile de acolo din Constanța o clinică bună și merg să văd că abia aștept”, a mărturisit Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț a mai explicat că pentru ea nu contează ce sex va avea copilașul, atâta timp cât este sănătos. Aceasta a mai spus că nu ar deranja-o nici să fie gemeni.

„Atât sunt de bucuroasă că nici nu mai am cuvinte, nu îmi vine să cred. Ziceam Doamne ajută să se întâmple cumva să rămân însărcinată. (…) Nu am programat nimic, la întâmplare, exact cum a venit cu Irinuca, la întâmplare. Ne dorim un copil sănătos, că e fetiță, că e băiat, nu contează. Că sunt gemeni… sănătoși să fie”, a adăugat artista.

Multe femei sunt superstițioase în primele luni de sarcină și refuză să facă pulic acest lucru, însă Georgiana Lobonț nu face parte din aceasta categorie. Cele mai multe femei dau vestea cea mare după ce trec cu bine de primele trei luni de sarcină, totuși artista a împărtășit vestea din prima clipă.

„Acum am aflat. Știu că sunt și alte femei care sunt superstițioase și e normal, pentru că sunt unele care poate au trecut prin probleme și nu vor să zică când sunt însărcinate, dar pentru că eu am trecut prin momente foarte plăcute, de fiecare dată, la fiecare sarcină, am zis în nenumărate interviuri că atunci când voi face testul și voi afla că sunt însărcinată, eu pe loc o să dau vestea și m-am ținut de cuvânt. A fost o bucurie prea mare. Nu îmi vine să cred. Au venit natural ambii copii, doar că pentru primul am ținut o lună ceva tratament mai ușor pentru că aveam probleme cu prolactina. Am luat pastile recomandate de ginecolog. Și Edi și Irinuca au venit natural, i-am născut natural”, a spus ea.

Citește și: Georgiana Lobonț, și fără apartament, și cu banii luați. Victimă a escrocilor, artista a rămas cu o gaură de 50.000 de euro în buget