FOTO: Georgiana Lobonț a dat nas în nas cu Bianca Drăgușanu și Bănel Nicoliță. Cântăreața i-a pus eticheta starletei

Georgiana Lobonț, Bianca Drăgușanu și Bănel Nicoliță au nimerit în același loc. Cum s-a întâmplat ca trei persoane atât de diferite să se întâlnească?! Artista a publicat imagini în social media.

20 mai 2023, 20:27

Întâlniri surprinzătoare la o nuntă din România. Cântăreața Georgiana Lobonț a dat nas în nas cu Bianca Drăgușanu și cu Bănel Nicoliță, fostul fotbalist de la Steaua și al naționalei României.

Georgiana Lobonț a fost încântată de întâlnirea cu Bianca Drăgușanu și Bănel Nicoliță. Ea și-a exprimat impresiile în social media. Blondinei i-a pus o etichetă flatantă.

„M-am întâlnit cu Bianca Drăgușanu și mi-a plăcut foarte tare de ea.

E superbă. Și cu Bănel Nicoliță, un om extraordinar. Sincer, mi-e drag că la evenimentele noastre întâlnim oameni minunați. Să crească mare Isabela. Am cântat la un botez superb!”, a declarat Georgiana Lobonț.

Ce eforturi face Georgiana Lobonț pentru a se menține frumoasă

Georgiana Lobonţ face mari eforturi financiare când vine vorba despre frumuseţe. Recent, artista le-a arătat fanilor la ce metodă a apelat pentru a scăpa de „chinul” cu care toate femeile se confruntă, părul nedorit.

Georgiana Lobonţ se află deja la a patra ședință de epilare definitvă, procedură despre care are numai cuvinte de laudă și pe care își dorește să o ducă până la capăt pentru a scăpa definitiv de această problemă.

Direct din salonul de cosmetică, cântăreața a făcut o fotografie, pentru a le arăta cum decurge o ședință de epilare definitvă. „Sunt la a patra ședință de epilare definitivă! Sunt foarte mulțumită și recomand cu drag! Aparatul este foarte bun și are rezultate vizibile cu fiecare ședință!”, a scris Georgiana Lobonț în mediul online