Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre relația cu soțul ei: „Nu am de ce să mă feresc sau să mă ascund”

Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre relația cu soțul ei. Artista a negat existența unor probleme în căsnicia sa și a mărturisit că nu și-ar fi dorit ca aceste speculații să nu apară, mai ales să facă atâta vâlvă.

24 mart. 2023, 17:26
Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre relația cu soțul ei: „Nu am de ce să mă feresc sau să mă ascund”

Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre relația cu soțul ei. Cântăreața a subliniat faptul că nu a fost vorba de nicio strategie și nici de o posibilă legătură cu finul său, Armin Nicoară. În ceea ce privește declarațiile artistului pe acest subiect, Georgiana a mărturisit că s-a supărat pe el, deoarece își dorea ca presupusul divorț să fie dat uitării.

Citește și: Georgiana Lobonț și Marcela Fota, schimb de replici neaşteptat la o filmare: „Şi ea la fel”

Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre relația cu soțul ei

Georgiana Lobonț a precizat că relația sa cu soțul său, Rareș Ciciovan, este una bună și că nu există motive pentru care să divorțeze cu adevărat. Ea a mărturisit că a vrut ca acest subiect să fie șters cu buretele și să se oprească focul, dar nu a putut să facă asta decât prin tăcere.

Nu voiam să apar, nicidecum cu asemenea subiecte. Eu am vrut cât mai repede să se șteargă cu buretele, să se oprească focul ăsta, dar nu am putut să îl opresc decât prin tăcere. Ei s-au gândit că poate este vreo strategie de a-și face reclamă, dar eu nu am nevoie de nicio reclamă, în momentul ăsta.

A ieșit cumva ca și cum ar fi fost strategic, dar nu aveam nevoie de așa ceva. Oamenii au zis că e ori chestia asta, ori chestia că e Armin la mijloc. Nu am de ce să mă feresc sau să mă ascund.

Pe moment m-am supărat pe Armin Nicoară, pentru că voiam să tacă, pentru că nu avea ce să spună. Nu era, în primul rând, problema lui. Oamenii au început să lase comentarii, că ești cum ești, că din cauza lui, el s-a alarmat. A primit amenințări”, a declarat Georgiana Lobonț, la Antena Stars.