Georgiana Lobonț și Marcela Fota, schimb de replici neaşteptat la o filmare: „Şi ea la fel”

Pe Georgiana Lobonț și Marcela Fota le leagă, de mulţi ani, o prietenie deosebită şi, ori de câte ori se întâlnesc, nu ezită să se bucure de prietenia lor şi să-şi facă reciproc complimente.

22 mart. 2023, 17:28
Georgiana Lobonț și Marcela Fota, schimb de replici neaşteptat la o filmare: „Şi ea la fel”

În ciuda diferenței de vârstă de aproape două decenii, Georgiana Lobonț și Marcela Fota se bucură nespus de fiecare dată când au ocazia să se întâlnească la evenimente sau la filmări, ba, chiar, le arată şi fanilor ce bine se înţeleg. Recent, cele două artiste s-au revăzut pe platourile de filmare, alături de alţi artişti şi nu au ratat ocazia de a se poza împreună şi de a face story-uri.

Georgiana Lobonț și Marcela Fota, schimb de replici neaşteptat

Aflate în mijlocul unui dans, în rândul din spate al scenei, Marcela Fota a venit către Georgiana Lobonț pentru a face un story împreună. Moment în care Georgiana i-a făcut o serie de complimente colegei sale de breaslă. Marcela nu a rămas datoare şi i-a întors complimentul.

Cea mai frumoasă!”,  a spus Georgiana Lobonț.

Și ea la fel!”,  a spus Marcela Fota.

Citeste si Veste bombă în showbizul românesc! Georgiana Lobonț încă o dată însărcinată, la scurt timp după zvonurile legate d e divorț

În prezent, Marcela Fota formează un cuplu cu un afacerist cu 22 de ani mai tânăr. Aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de 15 ani, cu fostul său soț, cu care are și un copil. Din nefericire, bărbatul s-a stins din viață în urma unui infarct, în anul 2020. Marcela Fota și regretatul său soț, Minel Păpăroiu, s-au căsătorit în februarie 2019, după o relaţie de 13 ani. La acea vreme, artista a postat pe reţelele sociale o serie de imagini din ziua nunții sale alături de soțul și de fiul său, David. Georgiana Lobonț nu a trecut nici ea cu vederea fotografiile din ziua marelui eveniment şi i-a lăsat un comentariu de apreciere.

Ai fost și ești superbă! Vă doresc tot ce e mai bun și mai frumos! Pupici și îmbrățișări!”, a fost mesajul pe care Georgiana Lobonț l-a transmis colegei sale de breaslă, Marcela Fota.

Eu și Georgiana suntem colege, ne respectăm reciproc, atunci când ne întâlnim ne salutăm, ne susținem și vorbim. Ea este un om extraordinar, eu mă înțeleg foarte bine și cu ea și cu Rareș„, a declarat Marcela Fota, într-un interviu mai vechi, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia: „Vai, ce drame, suferință! Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat”