Georgiana Lobonț, dovadă de profesionalism în conflictul cu Olguța Berbec, după ce a fost jignită de colega sa de breaslă: „Nu trebuie să ne supărăm pe succesul altuia”

Georgiana Lobonț a avut mai multe conflicte cu Vlăduța Lupău, dar și cu Olguța Berbec, lucru care a făcut-o să se simtă nevoită să dea câteva explicații.

10 nov. 2023, 09:27
Georgiana Lobonț, dovadă de profesionalism în conflictul cu Olguța Berbec, după ce a fost jignită de colega sa de breaslă: „Nu trebuie să ne supărăm pe succesul altuia”
Georgiana Lobonț, despre conflictul cu Olguța Berbec

Conflictul dintre Georgiana Lobonț și  Olguța Berbec ar fi pornit de la tema unei proprietăți intelectuale, fiind vorba despre anumite melodii pe care artistele le-ar fi îmrpumutat de la una la alta, fiind deschis și un proces în acest sens. Și cu nașa copiilor ei, Vlăduța Lupău, Georgiana a rupt legătura.

„Noi ne salutăm, vorbim. Doamne ferește să ne înjurăm. Ne respectăm. Eu oricum o respect în primul rând pentru că e nașa copiilor mei (Vlăduța Lupău), în al doilea rând pentru succesul pe care îl are și pentru ceea ce face, că face totul cu profesionalism. O respect. Fiecare are un loc sub soare. Eu nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu, că mi-a dat multe în viața asta. Nu am de ce să fiu nici invidioasă, nici răutăcioasă”, a declarat Georgiana Lobonț, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Întâlnire de gradul zero între Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău. Au filmat împreună ore în șir. Cum s-au comportat cele două având în vedere animozitățile dintre ele

Artista admite că a avut mereu un comportament civilizat și adecvat față de colegele sale, chiar dacă există anumite conflicte între ele. Ea a ales să răspundă cu respect criticilor aduse de Olguța Berbec.

„Măi, nu știu. Eu o apreciez și întotdeauna când ne-am întâlnit, ne-am vorbit frumos și ne-am respectat. Consider că fiecare artist are drumul lui, fiecare din noi avem un destin pe care l-a dat Dumnezeu, cu el ne-am născut. Nu trebuie să ne supărăm pe succesul altuia, fiecare are ce-i al lui și e pus deoparte. Mai multe nu pot să zic că nu are sens, pentru că eu, ți-am zis, mă întâlnesc în continuare cu ea la evenimente și niciodată nu am avut vreo discuție cu ea”, a continuat artista.

Citește și: Olguța Berbec, umilită după ce a atacat-o pe Georgiana Lobonț. Nivelul de interes al iubitorilor de muzică populară față de artistă este unul foarte scăzut

Cântăreața spune că este chiar deschisă și colaborărilor.

„Da, de ce nu? Sunt oricum deschisă la colaborări și nu sunt supărată pe nimeni. Dacă ea așa a simțit să vorbească, e strict părerea ei. Nu am de ce să fiu supărată. Aia e părerea ei, știi?”, a mai spus Georgiana Lobonț.

Olguța Berbec, „lecție” pentru Georgiana Lobonț

După ce Georgiana Lobonț a afirmat că muzica de petrecere prinde mai bine la publicul ei, Olguța Berbec a ținut să îi atragă atenția.

„Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la ‘Tradițional’, iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele, fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!”, este mesajul postat de Olguța Berbec pe contul ei personal de Instagram.