Olguța Berbec, umilită după ce a atacat-o pe Georgiana Lobonț. Nivelul de interes al iubitorilor de muzică populară față de artistă este unul foarte scăzut

Umilință totală pentru Olguța Berbec după ce a atacat-o, subtil, pe Georgiana Lobonț. Nu este singura cântăreață aflată în această postură.

20 oct. 2023, 18:15
Olguța Berbec, umilită după ce a atacat-o pe Georgiana Lobonț. Nivelul de interes al iubitorilor de muzică populară față de artistă este unul foarte scăzut
Olguța Berbec, umilită după ce a atacat-o pe Georgiana Lobonț

Olguța Berbec a atacat-o pe Georgiana Lobonț, după ce cântăreața de muzică de petrecere a spus de ce a renunțat să mai lanseze cântece folclorice. Georgiana a afirmat recent că manelele și muzica de petrecere i-au adus mai multă popularitate. A declarat că publicul său apreaziază mai mult melodiile pe care le cântă acum.

Citește și: Olguţa Berbec o demolează pe Georgiana Lobonţ: „O biată fată s-a apucat de manele. Ce?! Cum?!”

Declarația sa a deranjat-o pe Olguța Berbec. În atacul la adresa Georgianei, Olguța, care a pierdut procesul pe care îl avea cu Niculina Stoican, s-a folosit de un nume mare al muzicii, și anume Andra.

„M-am îndepărtat (n.r. muzică populară) cu părere de rău. Când postăm muzică populară nu facem vizionări. Noi nu câștigăm, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani. Olguța a rămas că la ei în zonă în Oltenia, altfel sunt oltenii. Cumva, noi la Cluj mai mulți ascultă muzică de DJ”, a declarat Georgiana Lobonț la PRO TV.

Acesta este comentariul care a stârnit-o pe Olguța Berbec să reacționeze dur. În mesajul său, rivala Niculinei Stoican a numit-o pe Lobonț „biată”.

„Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la „Tradițional”, iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele, fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!”, a scris Olguța Berbec, cu referire la Georgiana Lobonț.

Citește și: Olguța Berbec aruncă săgeți către Niculina Stoican, după ce aceasta a scăpat de acuzațiile de plagiat: „De câte ori are o zi bună, doamna Niculina Stoican anunță că a câștigat”

Potrivit unei analize a interesului publicului față de Olguța Berbec, Georgiana Lobonț, dar și Vlăduța Lupău, un alt nume care a trecut de la folclor la cântece de pahar și voie bună, se pare că Georgiana Lobonț a reușit, statistic, să le eclipseze pe cele două rivale, potrivit Fanatik.ro.

Potrivit datelor furnizate de Google, nivelul de interes al iubitorilor de muzică populară față de Olguța Berbec este unul extrem de mic.

Potrivit datelor, Georgiana a captat tot mai mult interes de când s-a lansat, din 2018, spre deosebire de Olguța Berbec, artistă care nu a convins foarte mult până în prezent.

În ceea ce o privește pe Vlăduța Lupău, situația este complet diferită. Dacă la început era foarte ascultată, odată cu trecerea timpului, artista a fost întrecută de Georgiana Lobonț.