Georgiana Lobonţ scoate bani frumoşi din buzunar când vine vorba despre frumuseţe: „Rezultate vizibile cu fiecare ședință”

Georgiana Lobonţ scoate bani frumoşi din buzunar când vine vorba despre frumuseţe. Este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România şi trebuie să arate mereu impecabil cu fiecare apariţie, indiferent că este pe scenă sau la TV.

10 mai 2023, 13:08
Georgiana Lobonţ scoate bani frumoşi din buzunar când vine vorba despre frumuseţe: „Rezultate vizibile cu fiecare ședință”
Georgiana Lobonţ scoate bani frumoşi din buzunar

Georgiana Lobonţ scoate bani frumoşi din buzunar. Şi pentru că frumuseţea costă, vedeta depune eforturi pentru a o întreţine, mai ales din punct de vedere financiar.

Recent, artista le-a arătat fanilor la ce metodă a apelat pentru a scăpa de „chinul” cu care toate femeile se confruntă, părul nedorit.

Citeşte şi: Georgiana Lobonț și soțul său sunt în culmea fericirii! Cuplul a făcut marele anunț. ”Ne-ai luminat viața”

Georgiana Lobonţ scoate bani frumoşi din buzunar

Georgiana Lobonţ se află deja la a patra ședință de epilare definitvă, procedură despre care are numai cuvinte de laudă și pe care își dorește să o ducă până la capăt pentru a scăpa definitiv de această problemă.

Direct din salonul de cosmetică, cântăreața a făcut o fotografie, pentru a le arăta cum decurge o ședință de epilare definitvă. „Sunt la a patra ședință de epilare definitivă! Sunt foarte mulțumită și recomand cu drag! Aparatul este foarte bun și are rezultate vizibile cu fiecare ședință!”, a scris Georgiana Lobonț în mediul online

Georgiana Lobonţ este însărcinată?

Cântăreaţa a făcut declarații și despre al treilea copil al cuplului. Pentru că mai are două surori, și ea, la rândul ei, și-ar dori să fie mamă de trei copii. Chiar dacă are o fată şi un băiat, i-ar plăcea să mai aibă încă un copil.

Dacă s-ar întâmpla să vină( n.r. un bebeluș) , ar fi binevenit. Eu îmi doresc din suflet, iar Rareș s-ar bucura, un copil este o binecuvântare. Dar nu am planificat, momentan. După ce ne mutăm la casa nouă, sper să reușim să ne mutăm de Crăciun, poate o să ne mai dea Dumnezeu un copil.

 Mie mi-ar plăcea să mai am un copilaș, dar Rareș spune că nu vrea pentru că a fost foarte greu când am adus pe lume copiii. Eram însărcinată când am început să am succes, devenisem foarte căutată, solicitată.

Burtica creștea, aveam stări de rău. Am încercat să fiu o mamă bună, am tras pe partea profesională enorm, dar am tras și pe partea personală ca să fiu o mamă exemplu.

Mă învinovățesc că nu sunt mereu acasă cu ei, nu am prins majoritatea zilelor de naștere. Săptămâna viitoare va fi ziua Irinei, dar eu sunt în Londra la cântat, nu voi fi cu ea. Așa am pățit și cu Edy în decembrie”, a spus Georgiana Lobonţ, pentru Fanatik.ro.