Georgiana Lobonț și soțul său sunt în culmea fericirii! Cuplul a făcut marele anunț. ”Ne-ai luminat viața”

Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș Ciciovan, sunt în culmea fericirii. Deși s-a zvonit că sunt în prag de divorț, cuplul pare mai solid și mai fericit ca niciodată. Acum, în familia cântăreței de muzică populară este mare sărbătoare. Artista și soțul său le-au dat vestea tuturor

30 apr. 2023, 15:32
Georgiana Lobonț și soțul său sunt în culmea fericirii! Cuplul a făcut marele anunț. ”Ne-ai luminat viața”
Georgiana Lobonț și soțul său sunt în culmea fericirii! Cuplul a făcut marele anunț. ”Ne-ai luminat viața”

Georgiana Lobonț și soțul său sunt în culmea fericirii! Dragostea și fericirea plutesc în aer în familia Georgianei Lobonț și a lui Rareș Ciciovan, în ciuda scandalurilor apărute în presă legate de un posibil divorț.

Citește și Georgiana Lobonţ este însărcinată? Artista a făcut anunţul: „Un copil este o binecuvântare”

Georgiana Lobonț și soțul său sunt în culmea fericirii!

Artista a reușit să pună capăt tuturor speculațiilor apărute în ultima perioadă, iar acum cuplul pare că a reușit să treacă peste acest episod întunecat din relația lor.

În ultima vreme, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au postat, pe rețelele de socializare, foarte multe imagini în care apar în ipostaze  apropiate și cu un zâmbet până la urechi, semn că lucrurile merg ca pe roate între ei.

Recent, în familia celor doi a fost mare sărbătoare pentru că fiica lor a împlinit frumoasa vârstă de 4 ani, iar acest moment deosebit nu putea să nu fie marcat de o petrecere la care au luat parte toți cei dragi.

Cu această ocazie, Georgiana Lobonț a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare, în care a subliniat faptul că nu îi vine să creadă că au trecut 4 ani, de la venirea pe lume a micuței Irina.

“La mulți ani, prințesa noastră! Te iubim! 4 anișori. Nu știu când au trecut …dar mă bucur că ne-ai luminat viața tu și frățiorul tău!”, a scris Georgiana Lobonț.

Recent, îndrăgita cântăreață de muzică populară a a vorbit și despre venirea pe lume al celui de-al treilea copil. Georgiana Lobonț a mărturisit că își dorește extrem de mult să devină, din nou, mamă.

”Îmi doresc (n.r. să rămână însărcinată), sper ca bunul Dumnezeu să ne ajute să facem și al treilea copil. Noi ne dorim. Adică eu mai mult, Rareș vrea să aibă grijă de mine și să mă menajeze, dar pentru că noi am crescut trei fete la părinți, vreau să duc tradiția mai departe și poate că bunul Dumnezeu o să ne mai dea un copil, dar momentan nu sunt însărcinată”, a declarat Georgiana Lobonț, la Antena Stars.

Citește și Georgiana Lobonț radiază de fericire! Dezvăluirea plină de emoție a intrepretei „Familia noastră s-a mărit. Am fost binecuvântați”