Georgiana Lobonț se distrează cu soțul în Maldive, deși acesta a anunțat că divorțează de ea

Deși Rareș Ciciovan a anunțat ieri că divorțează de Georgiana Lobonț, cântăreața de muzică de petrecere postează imagini pe rețelele de socializare din Maldive. Cei doi soți sunt pe insula exotică alături de cei doi copii, dar și de câțiva prieteni și par mai fericiți ca oricând.

17 ian. 2023, 17:52

Rareș Ciciovan a anunțat ieri că divorțează de Georgiana Lobonț și a luat pe toată lumea prin surprindere. Bărbatul a confirmat despărțirea pentru spynews.ro și spunea că a luat această decizie și este hotărât să se despartă de cântăreața de muzică de petrecere, femeia cu care este căsătorit de șapte ani și cu care are doi copii.

Soțul Georgianei Lobonț spunea ieri că nu este prima dată când s-a gândit la divorț.

Citiți și: Primele declarații făcute de Rareș Ciciovan, după ce a anunțat divorțul de Georgiana Lobonț: „S-a terminat, e simplu! 

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie.”, a declarat soțul Georgianei Lobonț.

Vestea că cei doi urmează să divorțeze a surprins pe toată lumea, mai ales că cei doi sunt în vacanță în Maldive, alături de cei doi și câțiva prieteni, printre care și Armin Nicoară.

În ultimele 24 de ore, cântăreața de muzică populară a postat pe rețelele de socializare foarte multe imagini din Maldive.

Cântăreața a postat recent pe Facebook imagini cu soțul și cei doi copii, în timp ce cântă și zâmbește pe insula exotică.

Mai mult decât atât, Radu Ciciovan încă poartă verigheta pe mână și se pare că este foarte fericit de Georgiana, deși ieri spunea că este hotărât să divorțeze și chiar nu mai există cale de împăcare.

„Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce?(…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică”, a spus Radu Ciciovan. Bărbatul a mărturisit că în urmă cu cinci ani poate s-ar fi putut întâmpla acest lucru, atunci când încă erau la începutul mariajului, dar acum nu mai există așa ceva.

„Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”, a mai spus soțul Georgianei Lobonț, ieri, în interviul acordat pentru spynews.