Vlăduța Lupău are o sosie care îi calcă pe urme. Laura Dodan are planuri mari: „Vreau să cânt cu Georgiana Lobonț”

Laura Dodan seamănă izbitor cu Vlăduța Lupău și este, la rândul ei, artistă. Tânăra interpretă face dezvăluiri uluitoare din spatele scenei.

23 aug. 2023, 22:17
Vlăduța Lupău are o sosie care îi calcă pe urme. Laura Dodan are planuri mari: „Vreau să cânt cu Georgiana Lobonț”
Laura Dodan, sosia Vlăduței Lupău, detalii din spatele scenei

Laura Dodan este o îndrăgită artistă de muzică populară din zona Moldovei, care seamănă foarte tare cu Vlăduța Lupău. Tânăra a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru cariera sa și și-a dezvăluit cel mai mare vis – acela de a cânta cu Georgiana Lobonț.

Vedeta a dezvăluit că a fost șocată de ceea ce a văzut și a simțit în lumea mondenă.

„Lumea mondenă este una controversată, însă încerc sa aplanez lucrurile care se întâmplă în viața mea. Iau fiecare provocare care vine în viața mea din partea lumii mondene ca un lucru pozitiv”, a declarat aceasta, pentru fantik.ro.

Citește și: Vlăduța Lupău a dezvăluit cum gestionează ea și soțul ei diferența de vârstă. Secretul unei căsnicii fericite: „Ne mai certăm și noi, dar la fel de repede ne împăcăm”

Laura Dodan recunoaște că nu îi este ușor să se obișnuiască cu aceste lucruri și că o miră răutatea altor artiști.

„Există răutate și nu puțină, extrem de multă. Nu am fost un copil talentat de la început, iar toată lumea care m-a văzut îmi spunea că nu am nicio șansă și ca mai bine mă apuc de alte lucruri.

Toată lumea se uita cu ură și cu îngrozire la mine, într-un fel ‘de ce s-a apucat și ea de muzica?’ , însă ambiția mea a trecut peste oamenii care mă descurajau , iar în prezent mă bucur de o evoluție frumoasa, având proiecte cu diverse orchestre și Tarafuri. Orchestra Ștefaneț din Chișinău, Orchestra Mihai Cotoș, Taraful Cantea”, a mai spus ea.

Citește și: Câți bani cer Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț la o nuntă. Cele două artiste sunt la mare căutare

Tânăra mai spune că, de-a lungul timpului, a constatat că în muzică nu ai nevoie doar de talent, ci și de pile.

„Nu sunt în măsură să vorbesc despre pilele pe care le au alte soliste, exista un adevăr și acolo, dar mă repet că nu sunt în măsură să discut. Este cert că nu sunt una din acele soliste care au pile, iar parcursul meu este unul mai greu din această perspectivă. Îmi rămâne doar să muncesc ca să îmi garantez noroc în viață, pentru ca niciodată n-am simțit ca l-am avut fără a munci pentru el”, a mai spus Laura Dodan.

Chiar dacă i se spune că seamănă foarte mult cu Vlăduța Lupău, Laura are o altă favorită – Georgiana Lobonț.

„Mi-aș dori să cânt cu Georgiana Lobonț pentru că mă regăsesc în energia ei. Consider că e una din artistele care a muncit extrem de mult. Ambiția e una din calitățile care o reprezintă, văzând din tot ce postează și face. Mă consider un fan înrăit al ei”, a mai dezvăluit ea.