Georgiana Lobonț, vestea anului în showbiz! Artista e însărcinată pentru a treia oară. Cum a reacționat soțul acesteia: „Nu îmi vine nici acum să cred”

Georgiana Lobonț a dat bomba anului! Interpreta este însărcinată pentru a treia oară, iar vestea a adus extrem de multă bucurie în familia acesteia. Află cum a reacționat partenerul de viață al vedetei.

10 iul. 2023, 09:16
Georgiana Lobonț, vestea anului în showbiz! Artista e însărcinată pentru a treia oară. Cum a reacționat soțul acesteia: „Nu îmi vine nici acum să cred”
Georgiana Lobonț, vestea anului în showbiz! Artista e însărcinată pentru a treia oară. Cum a reacționat soțul acesteia: „Nu îmi vine nici acum să cred”

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor mai aduce pe lume un suflețel frumos. Artista a făcut un test de sarcină, care spre surprinderea tuturor a ieșit pozitiv. Celor doi porumbei nu le-a venit să creadă că este real și că peste nouă luni se va naște un nou frățior pentru cei doi copii pe care îi au deja. Aceasta a vorbit într-un interviu pentru PlayTech despre cum au reacționat la primirea acestei vești.

Citește și: Georgiana Lobonț, și fără apartament, și cu banii luați. Victimă a escrocilor, artista a rămas cu o gaură de 50.000 de euro în buget

Interpreta a mărturisit că amandoi au fost extrem de emoționați, ba mai mult, Rares Ciciovan a plâns mai bine de o oră. Emoțiile și bucuria au fost atât de puternice, încât bărbatul a plâns tot drumul. Georgiana Lobonț are deja doi copii, o fetiță și un băiețel, și chiar și ei au primit vestea noului bebeluș cu mare bucurie.

“Copilul acesta este trimis de la Dumnezeu. Noi nu am programat nimic, nu știm exact când s-a întâmplat, pentru că nu am programat, tot timpul cam ne-am ferit. Ziceam că ne dorim și ne doream cu tot sufletul, numai că ne era groază pentru că aveam evenimente multe. Nu știam exact dacă ar fi momentul potrivit pentru o sarcină, care implică și lucruri un pic mai grele pentru o femeie. Dar Dumnezeu se pare că așa a vrut, să ne binecuvânteze cu încă un copil, o mare bucurie, suntem foarte fericiți”, a declarat artista de muzică de petrecere.

Rareș Ciciovan, partenerul de viață al Georgianei Lobonț, a primit cu foarte mare emoție această veste, iar la vederea celor două liniuțe a izbucnit în lacrimi.

“Pe drum, până ce am ajuns aici, la Arad, după ce am aflat că sunt însărcinată, Rareș a plâns tot drumul, deci am rămas atât de șocată și de impresionată de reacția lui, deci nu îmi vine nici acum să cred. Nu îi venea să creadă că sunt însărcinată. O oră și un pic tot a plâns”, a mai mărturisit, pentru Playtech Știri, Georgiana Lobonț.

Multe femei sunt superstițioase în primele luni de sarcină și refuză să facă pulic acest lucru, însă Georgiana Lobonț nu face parte din aceasta categorie. Cele mai multe femei dau vestea cea mare după ce trec cu bine de primele trei luni de sarcină, totuși artista a împărtășit vestea din prima clipă.

„Acum am aflat. Știu că sunt și alte femei care sunt superstițioase și e normal, pentru că sunt unele care poate au trecut prin probleme și nu vor să zică când sunt însărcinate, dar pentru că eu am trecut prin momente foarte plăcute, de fiecare dată, la fiecare sarcină, am zis în nenumărate interviuri că atunci când voi face testul și voi afla că sunt însărcinată, eu pe loc o să dau vestea și m-am ținut de cuvânt. A fost o bucurie prea mare. Nu îmi vine să cred. Au venit natural ambii copii, doar că pentru primul am ținut o lună ceva tratament mai ușor pentru că aveam probleme cu prolactina. Am luat pastile recomandate de ginecolog. Și Edi și Irinuca au venit natural, i-am născut natural”, a spus ea.

Citește și: Georgiana Lobonţ scoate bani frumoşi din buzunar când vine vorba despre frumuseţe: „Rezultate vizibile cu fiecare ședință”