Georgiana Văcaru, mama-eroină a României. La 44 de ani, are 20 de copii: „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie mai bine”

La 44 de ani, Georgiana Văcaru are 20 de copii. Primul copil l-a avut la 19 ani. Acum, este bărbat în toată firea şi are propriii copii. Apoi, femeia a rămas gravidă aproape anual, ultimul bebeuş al familiei venind pe lume la începutul anului 2020, chiar înainte de pandemie.

29 nov. 2022, 18:03

Georgiana Văcaru locuiește în comuna Stoeneşti, satul Coteneşti din Argeș și este foarte mândră de familia pe care o are. Nu se plânge de greutăţi, se descurcă cu toate, deşi recunoaşte că este la limită. Principalul venit al familiei sunt alocaţiile copiilor. Tatăl pleacă de două ori pe an la muncă în străinătate, primăvara şi toamna, lucrând o lună, două, ca să mai câștige bani să îşi întreţină familia.

Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Momentan, ne descurcăm binișor, nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm, suntem între limite. Chiar dacă mulți își pun semne de întrebare, cum se descurcă, fiecare își alege câți vrea”, a spus tatăl celor 20 de copii la Muscel TV.

Georgiana Văcaru, mama-eroină a României

Femeia a dezvăluit că îi învață pe copii de mici cum să se organizeze și fiecare face în gospodărie treburile pe care i le permite vârsta. Familia locuiește într-o casă cu opt camere, unde există paturi suprapuse. Din cei 20 de copii, cinci au plecat deja la casele lor şi îşi câştigă propriii bani.

Citeste si Indemnizaţiile pentru mamele cu mulţi copii cresc cu 50%. Suma încasată poate ajunge la 12.750 lei

Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui. Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei”, a spus mama copiilor.

Deşi sunt mulţi, mama Georgiana nu le încurcă niciodată numele şi nici datele de naştere. ”E instinctul matern”, crede femeia.

Cei doi soţi nu au de gând, însă, să se orpească la cei 20 de copii dacă Dumnezeu are alte planuri pentru ei.

Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, spune mămica.

Citeste si Preot filmat în timp ce fura bani cu umeraşul din cutia milei. Scene şocante surprinse într-un lăcaş de cult din Bucureşti