Georgică Cornu, iubitul Marinei Almăşan, în faţa primului termen din procesul de divorţ

Joi este fixat primul termen de judecată în procesul de divorţ al miliardarului Georgică Cornu, supranumit Regele asfaltului din Banat. Divorţul a fost intentat de soţia acestuia, după ce presa a dezvăluit relaţia dintre Cornu şi realizatoarea TV Marina Almăşan. Miza este una foarte mare, averea lui Cornu ridicându-se la aproape 100 de milioane de euro.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 07:29
Georgică Cornu, iubitul Marinei Almăşan, în faţa primului termen din procesul de divorţ

Omul de afaceri Georgică Cornu speră să scape cât mai rapid de procesul de divorţ cu Oana Cornu, pentru a se putea bucura de povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de realizatoarea TV Marina Almăşan. Cei doi sunt împreună de la sfârşitul lui 2011, iar în luna martie Marina Almăşan a pus capăt mariajului cu cantautorul Victor Socaciu.

Acum a venit rândul lui Georgică Cornu să îşi încheie socotelile cu soţia, iar joi este fixat primul termen în procesul de divorţ. Georgică şi Oana Cornu au mai fost la un pas de despărţire în urmă cu doi ani, după ce „regele asfaltului din Banat” a fost înşelat de soţie chiar cu un partener de afaceri. Totuşi, cei doi au decis atunci să mai dea o şansă relaţiei şi nu s-au mai prezentat la tribunal pentru procesul de divorţ. Totuşi, căsnicia lor nu a mai putut fi salvată, mai ales că Georgică Cornu a cunoscut-o pe Marina Almăşan.