Gerard Butler dezvăluie SECRETELE relaţiei cu Mădălina Ghenea VIDEO

Gerard Butler şi Mădălina Ghenea sunt în general foarte discreţi în privinţa relaţiei lor. Deşi sunt împreună de mai bine de nouă luni, ei s-au afişat o singură dată împreună la un eveniment, la gala Vanity Fair organizată cu prilejul Premiilor Oscar. Starul de la Hollywood a oferit, însă, într-un interviu câteva detalii neştiute despre relaţia lor.

RomaniaTV.net
13 mart. 2013, 07:33

Gerard Butler este considerat unul dintre cei mai atrăgători actori de la Hollywood şi este greu de crezut că femeile reuşesc să reziste farmecelor lor. Mădălina Ghenea nu s-a lăsat, însă, cu una, cu două, iar Butler a povestit cât de greu i-a fost să o cucerească.

E uimitoare. Am avut norocul să găsesc o fată grozavă. Am cunoscut-o în New York şi am stat în oraş o noapte întreagă. Nici măcar nu ne-am sărutat. Am probat împreună colecţia mea de pălării… Treaba cu pălăriile a fost foarte deşteaptă. Ne-a prins ora 7 dimineaţa, ea spunea că este prea târziu, iar eu tot căutam prin pălării„, i-a povestit Butler lui Jerry Penacoli, realizatorul show-ului de televiziune „Extra”.

Cum Mădălina s-a lăsat destul de greu cucerită, Gerard a trebuit să facă ceva special pentru a-i arăta că este cu adevărat interesat de ea: „După ce am probat pălăriile, i-am spus că o să o vizitez la Milano. Şi… trei zile mai târziu eram la uşa ei. A fost… wow!„.

Întrebat dacă ea este femeia care l-ar putea convinge să renunţe la burlăcie, Gerard Butler a răspuns, însă, evaziv: „Deocamdată mă distrez. Sunt foarte norocos, e o fată grozavă„.