Gerard Pique s-a afişat cu noua iubită. Cum a reacţionat Shakira după ce i-a văzut sărutându-se: „Este devastată, a avut nevoie de psiholog”

Gerard Pique s-a afişat cu noua iubită. La aproximativ trei luni de când cei doi au confirmat despărțirea, fotbalistul a apărut în compania iubitei lui. Imaginile în care se sărutau au devastat-o pe cântăreaţă.

23 aug. 2022, 17:04
Gerard Pique s-a afişat cu noua iubită. Cum a reacţionat Shakira după ce i-a văzut sărutându-se: „Este devastată, a avut nevoie de psiholog”
Gerard Pique s-a afişat cu noua iubită

Gerard Pique s-a afişat cu noua iubită. Fundașul Barcelonei nu mai ascunde relația cu Clara Chia Marti, noua sa iubită de 23 de ani. Recent, cei doi au participat la un concert și au fost surprinși extrem de apropiați, sărutându-se și dansând, chiar în compania părinților fotbalistului.

Gerard Pique s-a afişat cu noua iubită

Gerard merge deseori cu ea la casa părinților săi, situată aproape de a cântăreței, și asta a devastat-o. Lui Piqué nu-i pasă că se afișează cu studenta ce lucrează la firma lui, vrea doar să se răzbune pe Shakira. Cei doi se văd de luni întregi, ea organizează evenimente și relația era cunoscută în cercul de apropiați”, a explicat un paparazzo.

Citeşte şi: Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Când s-ar fi despărțit, de fapt, Shakira și Pique

Un apropiat al cântăreței a povestit că aceasta a avut nevoie de ajutorul unui psiholog după ce a văzut imaginile cu fostul partener și actuala lui iubită. „S-a supărat foarte tare după ce l-a văzut pe tatăl copiilor ei cu iubita în public. Shakira este devastată. A avut nevoie de un psiholog, după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique și noua sa parteneră.

Shakira nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Pique, alături de care își dorea să-și petreacă restul zilelor”, a declarat jurnalistul de investigații Jordi Martin, conform Music Mondial.

Clara Chia Marti e studentă la PR și are 23 de ani. Despre relația lor nu se știe însă dacă a început înainte de despărțirea de Shakira, însă cei doi s-ar fi cunoscut în timpul evenimentelor organizate de compania lui Pique, Kosmos.