Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Când s-ar fi despărțit, de fapt, Shakira și Pique

Apar noi informații legate de divorțul dintre cântăreața columbiană Shakira și soțul ei, fotbalistul Gerard Pique. Când s-ar fi despărțit, de fapt, cele două vedete.

07 iun. 2022, 23:50
Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Când s-ar fi despărțit, de fapt, Shakira și Pique

Shakira și Pique și-au spus „adio”, iar această veste a venit după mai bine de 12 ani de relație și doi copii. Fanii celor două staruri internaționale au fost luați prin surprindere de vestea extrem de proastă.

Shakira și Pique s-au fi despărțit în urmă cu trei ani. De ce a ieșit informația la iveală de abia acum

Se pare că Shakira și Pique s-ar fi despărțit, de fapt, acum trei ani. Mai mult decât atât, informația potrivit căreia motivul separării ar fi infidelitatea fotbalistului, ar fi falsă.

Jurnalistul Jose Antonio este cel care a dezvăluit că Shakira și Pique nu s-ar fi despărțit acum. Potrivit surselor acestuia, decizia de a o lua pe drumuri separate i-a aparținut cântăreței, iar ruptura a fost o adevărată surpriză, luându-l chiar și pe fotbalist prin surprindere.

Totodată, mai spune sursa citată, sâmbătă, Shakira l-ar fi luat prin surprindere pe fostul ei soț, după ce a transmis un comunicat despre despărțire, de care Pique nu a fost anunțat.

Citește și: Cine este, de fapt, femeia misterioasă cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira: „O blondă”

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira”, a anunțat Jose Antonio Aviles, potrivit Marca.

Care ar fi adevăratul motiv al divorțului

Motivul real al controversatei despărțiri ar fi pandemia și criza mondială. De asemenea, la momentul respectiv, Shakira ar fi propus ca atât ea, cât și fotbalistul să facă ce vrea, însă în public să se afișeze drept un cuplu.

„În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul ‘tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau’, dar în public o să rămânem un cuplu.”, a mai notat sursa citată.

Pique și Shakira formează un cuplu din 2010, s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud și au împreună doi copii, Sasha și Milan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Probleme legate de împărțirea averii și custodia copiilor

Pe fondul divorțului eminent, spaniolii de la Marca spun că principala problemă în acest moment este custodia copiilor. Shakira și Pique au făcut deja demersurile pentru separare și vor începe procesul în privința celor doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

Citește și: Shakira şi Gerard Pique confirmă despărţirea. Primele declaraţii ale celor doi

Jurnaliștii de la Informalia El Economista scriu că o altă mare problemă în acest moment este cea legată de avere. Deși nu au fost căsătoriți, Pique și Shakira au strâns o avere impresionantă în cei 12 ani petrecuți împreună. Sursa citată anunță că suma care va trebui împărțită la separare se ridică la 700 de milioane de euro.