GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO: Se decide primul loc!

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO: Grupa C de la EURO 2016 programează joi disputele din runda a doua, în care se vor întâlni învingătoarele din prima etapă, Polonia și Germania, respectiv echipele care au pierdut primele jocuri de la turneul final, Ucraina și Irlanda de Nord.

16 iun. 2016, 11:16
GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO: Se decide primul loc!

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO: 

Min.45: GERMANIA-POLONIA 0-0 la pauză.

 LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016


JOI, ORA 22.00 (ÎN DIRECT LA PRO TV ȘI DOLCE SPORT 1): GERMANIA – POLONIA

Pe cel mai mare stadion din Franța, „Stade de France” din Saint-Denis, este programată reeditarea duelului din preliminarii dintre Germania și Polonia. Învingătoare în prima etapă, cele două formații sunt cu un picior în optimi, iar întâlnirea lor directă poate stabili câștigătoarea grupei. În preliminarii, fiecare echipă a învins pe teren propriu, la două goluri diferență, succesul polonez fiind primul din istorie asupra vecinilor de la vest. Va fi interesant de văzut cum va fi marcat căpitanul Poloniei, Lewandowski, de fundașul german Boateng, coechipierul său de la Bayern!

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO: 

Formațiile probabile – 

GERMANIA (selecționer Joachim Löw): Neuer – Höwedes, Boateng, Mustafi, Hector – Khedira, Kroos – T. Müller, M. Özil, Draxler – Götze;

POLONIA (selecționer Adam Nawalka): Szczęsny – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Błaszczykowski, Krychowiak, Mączyński, Grosicki (Kapustka) – Milik – Lewandowski. Meciul va fi arbitrat la centru de Björn Kuipers (Olanda). 

Clasament GRUPA C

1. Germania 1 1 0 0 2-0 3

2. Polonia 1 1 0 0 1-0 3

3. Irlanda de Nord 1 0 0 1 0-1 0

4. Ucraina 1 0 0 1 0-2 0

Germania şi Polonia, victorii scontate

Germania şi-a arătat forţa în meciul cu Ucraina din grupa C a Campionatului European, reușind să se impună cu scorul de 2-0.

În prima repriză, Ucraina a avut câteva ocazii mari de a înscrie, Manuel Neuer având cel puțin două intervenții excepționale. Nemţii au început mai slab şi puteau primi gol după doar patru minute, însă Neuer a salvat la şutul lui Konoplyanka. La prima fază periculoasă la poarta lui Pyatov, trupa lui Joachim Low a deschis scorul. Germanul cu origini albaneze, fundașul Mustafi, a reluat perfect centrarea lui Kroos, marcând printr-o lovitură de cap.

Sami Khedira a scăpat apoi singur cu portarul, dar nu a găsit drumul spre gol. Ucrainenii puteau egala până la pauză. Neuer era învins la şutul lui Konoplyanka, însă Boateng a respins de pe linia porţii. În partea secundă, Ucraina a jucat mult mai slab, probabil și din cauza problemelor fizice. Kroos a ţintit bara, dar nici Ozil nu a găsit soluţia potrivită din poziţie de unu la unu cu Pyatov.

Abia introdus pe teren, veteranul Bastian Schweinsteiger a făcut 2-0 în urma unui contraatac perfect.

Germania este lider în grupa C, la egalitate de puncte cu Polonia, dar cu un golaveraj superior. Nemții nu au pierdut niciodată debutul la un Euro, adunând până acum 7 victorii și 5 rezultate de egalitate. 

Polonezii, prima victorie din istorie la Europene

Arkadiusz Milik a marcat golul prin care Polonia a învins Irlanda de Nord cu 1-0, în grupa C de la Euro 2016, şi a obţinut, astfel, prima victorie din istoria prezenţelor sale la Campionatul European.

De cealaltă parte, nord-irlandezii, debutanţi la Euro, au suferit prima înfrângere după 12 meciuri, cea mai lungă serie pozitivă dintre toate echipele prezente la turneul final din Franţa.

Prima repriză a meciului de pe Stade de Nice, arbitrat de românul Ovidiu Haţegan, a fost un monolog al polonezilor, care au controlat clar ostilităţile. La pauză, britanicii nu şutaseră la poartă şi nu beneficiaseră de vreun corner. Cu toate acestea, scorul era cel din minutul 1. Milik, cu un şut peste poartă din apropiere, şi Kapustka, blocat cu un reflex senzaţional de McGovern, au irosit cele mai bune şanse ale echipei lui Adam Nawalka. 

Partea a doua a început cum nu se poate mai bine pentru Polonia. În minutul 51, Blazszczykowski a centrat de pe partea dreaptă, iar Milik a deschis scorul cu un şut plasat de la aproximativ 15 metri, devenind, la 22 de ani şi 104 zile, cel mai tânăr polonez care înscrie la Euro.

După marcarea golului, polonezii s-au mulţumit să gestioneze atent avantajul minim, iar nord-irlandezii au avut câteva tentative timide de a ameninţa poarta lui Szczesny, dar goalkeeper-ul Romei nu a avut foarte mult de lucru. Singurul moment de panică a venit cu patru minute înainte de final, când Steven Davis a dat pe lângă minge dintr-o poziţie foarte bună, după o schemă surprinzătoare la o lovitură liberă.

S-a terminat 1-0 pentru Polonia, care, în etapa următoare, va întâlni Germania, pe Stade de France. Irlanda de Nord va juca împotriva Ucrainei, la Lyon. Ambele meciuri sunt programate pe 16 iunie.

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO. Germania şi Polonia reeditează meciul din preliminarii şi în grupele Euro 2016. Confruntarea se dispută joi, de la ora 22:00. Cele două echipe sînt la adăpostul celor 3 puncte obţinute în prima etapă şi au mari şanse să se califice.

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO. Nemţii au avut prestaţii şovăielnice în amicale, dar echipa a jucat foarte bine cu Ucraina. Nu a fost un meci lipsit de emoţii pentru echipa lui Low, dar apărarea a funcţionat bine.

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO. Polonia a învins Irlanda de Nord, la capătul unui meci dominat de la cap la coadă. Lewandowski nu a impresionat, însă rămîne cel mai mare pericol al „leşilor” la poarta lui Neuer.

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO. Portarul nemţilor a arătat că e în formă. Manuel Neuer a avut cîteva super intervenţii cu Ucraina, fiind pus la încercare de estici.

Info: 

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO. * Polonia are doar 2 înfrîngeri în ultimii doi ani: 1-3 cu Germania şi 1-2 cu Olanda

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO. * Mats Hummels e incert pentru acest meci

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO. * Germania a cîştigat 3 din ultimele 6 directe, 1 meci a fost cîştigat de Polonia şi 2 confruntări s-au încheiat la egalitate

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO. *Partida va fi arbitrată de olandezul Bjorn Kuipers

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO. Echipe probabile:

Germania (4-2-3-1): Neuer – Howedes, Boateng, Mustafi, Hector – Khedira, Kroos – Muller, Ozil, Draxler – Gomez. Antrenor: Joachim Low

Polonia (4-4-1-1): Szczesny – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Blaszczykowski, Krychowiak, Maczynski, Kapusta – Milik – Lewandowski. Antrenor: Adam Nawalka

GERMANIA-POLONIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT LIVE VIDEO. Ultimele 3 meciuri:

Germania:

29.05.2016 Germania – Slovacia 1-3

04.06.2016 Germania – Ungaria 2-0

12.06.2016 Germania – Ucraina 2-0

Polonia:

01.06.2016 Polonia – Olanda 1-2

06.06.2016 Polonia – Lituania 0-0

12.06.2016 Polonia – Irlanda de Nord 1-0