GERMANIA UCRAINA LIVE VIDEO: 2-0, VIOLENŢE la Lille VIDEO

Germania și-a confirmat statutul de favorită la EURO și a câștigat meciul de debut cu Ucraina, scor 2-0.

RomaniaTV.net
12 iun. 2016, 19:00
GERMANIA UCRAINA LIVE VIDEO: 2-0, VIOLENŢE la Lille VIDEO

GERMANIA-UCRAINA 2-0 

Min.90+: GERMANIA-UCRAINA 2-0, Bastian Schweinsteiger, abia intrat, înscrie la un contraatac al nemţilor şi astfel se înregistrează primul meci de la Euro încheiat cu o diferenţă de două goluri.

Minutul 20: GERMANIA-UCRAINA 1-0, Mustafi deschide scorul cu capul la o fază fixă din preajma careului.

Echipe de start:

Germania – Ucraina

  • Germania: Neuer – Howedes, Boateng, Mustafi, Hector – Kroos, Khedira – Gotze, Ozil, Draxler – T. Muller
  • Ucraina: Pyatov – Fedetskiy, Khacheridi, Rakitskiy, Shevchuk – Stepanenko, Syrodchuk – Yarmolenko, Kovalenko, Konoplyanka – Zozulya

21:15 Avem şi echipele de start din Germnia – Ucraina. Nemţii vin cu o linie ofensivă foarte puternică, dar defensiva pare şubredă, după retragerea lui Lahm.

EURO 2016. Germania – Ucraina. “Mannschaftul” s-a impus de două ori, iar trei partide s-au încheiat la egalitate, inclusiv amicalul de senzaţie din 2011, scor 3-3.

EURO 2016. Germania – Ucraina. Ultimele dueluri directe oficiale au avut loc în 2001, în play-off-ul de calificare la Mondialul din 2002, când germanii s-au impus cu 5-2 la “general”, după 1-1 la Kiev şi 4-1 la Dortmund.

EURO 2016. Germania – Ucraina. Germania e cea mai de succes naţională din istoria Europenelor, cu trei titluri continentale şi alte trei finale pierdute, însă a ieşit încă din faza grupelor la două din ultimele patru participări, în 2000 şi 2004.

EURO 2016. Germania – Ucraina. Calificată în premieră la un European, după ce au participat din oficiu în 2012, în calitate de ţară co-organizatoare, naţionala Ucrainei a ajuns în Franţa după succesul de la baraj contra Sloveniei.

EURO 2016. Germania – Ucraina. Accidentat, noul fundaş al lui Bayern Munchen, Mats Hummels, este singurul absent important din cele două loturi dinaintea partidei de la Lille.

EURO 2016. Germania – Ucraina. ECHIPELE PROBABILE

Germania: Neuer – Höwedes, Boateng, Mustafi, Hector – Kroos, Khedira – Müller, Özil, Draxler – Götze.

Selecţioner: Joachim Low.

Ucraina: Pyatov – Fedetskiy, Khacheridi, Rakitskiy, Shevchuk – Stepanenko, Sydorchuk, Garmash – Yarmolenko, Konoplyanka – Zozulya.

Selecţioner: Mykhailo Fomenko.

EURO 2016. Meciul dintre Germania si Ucraina poate fi urmarit video live stream aici sau aici