Germania va interzice zoofilia: Sexul cu oameni este nepotrivit pentru animale

În Germania oamenii au voie să facă sex cu animale, dar acest lucru se va schimba din decembrie potrivit BBC.   Parlamentul german va vota interzicearea acestor practici după numeroase scandaluri în care au fost implicate animale.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 14:58
Germania va interzice zoofilia: Sexul cu oameni este nepotrivit pentru animale

Ministerul Agriculturii din Germania vrea să interzică zoofilia pentru că sexul cu oameni este  „nepotrivit” pentru animale. De asemenea se pregăteşte şi o amendă pentru cei ce vor încălca această lege. Momentan, proiectul de lege a fost fost propus în Parlament, iar un vot final va avea loc pe data de 14 decembrie.  Încă din 1969 zoofilia este legală în Germania, fiind interzisă doar în cazul în care animalul este „vătămat semnificativ”.

Organizaţiile non-guvernamentale care luptă pentru drepturile animalelor încearcă de multă vreme să schimbe această lege. Preşedintele comitetului care va investiga această lege, Hans-Michael Goldmann, a declarat pentru un ziarul nemţesc Tageszeitung  că noua legea va clarifica condiţiile legale în care se va aplica această lege: „Cu această interzicere explicită, va fii mai uşor să se impună amenzi şi protecţia animalelor va fi îmbunătăţită.”O amendă de peste 25 de mii de euro este propusă pentru oricine forţează un animal să comită „acţiuni străine speciei”.

Pe de altă parte, Michael Kiok, preşedintele ZETA, un grup de zoofili din Germania, spune că va lupta ca această lege să nu se schimbe: „Este de negândit cum orice act sexual cu animale va fii pedepsit fără o dovadă că animalului i s-a făcut vreun rău,” adăugând că animalele sunt capabile să arate ce vor sau ce nu vor să facă. „Noi vedem animalele ca parteneri nu ca moduri de a ne satisface. Noi nu le obligăm să facă nimic. Animalele sunt mult mai înţelegătoare decât femeile,” a mai spus el.

Zoofilia este înterzisă în aproape toate ţările din Europa, în afară de Belgia, Danemarca şi Suedia. Până în 2003 în Anglia actele de zoofilism erau pedepsite cu închisoare pe viaţă, ulterior pedeapsa fiind redusă la maxim 2 ani.