Germanos face angajări la nivel naţional. Vezi posturile

Germanos angajează consultanţi de vânzări în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Deva, Sibiu. Citeşte într-un material RTV.NET ce criterii de eligibilitate impun angajatorii candidaţilor interesaţi de un loc de muncă în cadrul companiei şi până când poţi trimite candidatura pentru un post vacant la Germanos.

RomaniaTV.net
25 ian. 2013, 09:21
Germanos face angajări la nivel naţional. Vezi posturile

Lista posturilor vacante la Germanos

Germanos angajează consultanţi de vânzări la Sibiu, Deva, Bistriţa, Sighet, Beclean. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin studii medii, ai minimum un an experienţă într-o poziţie similară, ştii să operezi un PC, ai excelente abilităţi de comunicare şi poţi performa în condiţii de stres.
Până pe 16 februarie poţi trimite candidatura pentru acest post. Detalii, aici.

Germanos recrutează consultanţi de vânzări şi din Baia Mare, Bucureşti, Sighişoara, Craiova şi Timişoara. Dacă îndeplineşti criteriile de eligibilitate explicitate mai sus poţi aplica pentru un loc de muncă la Germanos în unul din oraşele antemenţionate până pe 7 februarie, potrivit anunţului de recrutare pe care-l poţi consulta aici.

Exclusiv pentru absolvenţi de liceu şi studenţi fără experienţă

Germanos recrutează tineri absolvenţi de cel puţin studii medii, fără experienţă pe care să-i angajeze vreme de o lună în unul din magazinele din Bucureşti, Timişoara, Iaşi sau Braşov, în cadrul programului Retail Sales Trainee. Candidaţii care vor să aplice la programul Retail Sales Trainee în unul din aceste oraşe pot trimite candidaturile aici.
7 februarie e ultima zi în care poţi aplica la acest program.