Germanul care s-a aruncat de pe Podul Basarab din Capitală este în comă VIDEO

Scene de groază vineri noapte în Capitală. Un cetăţean german s-a aruncat de pe Podul Basarab. Cinci ore au încercat poliţiştii să-l facă să renunţe la planul său, dar degeaba. Bărbatul s-a aruncat în gol de la peste şapte metri înălţime. El este în comă şi se află internat la terapie intensivă. Poliţiştii încearcă să descopere de ce a vrut să-şi ia viaţa

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 21:27
Germanul care s-a aruncat de pe Podul Basarab din Capitală este în comă VIDEO

UPDATE: Tânărul din Germania care s-a aruncat noaptea trecută de pe Podul Basarab este în comă şi se află internat la terapie intensivă. Poliţiştii încearcă să descopere de ce a vrut să-şi ia viaţa. Ei au aflat că în ultimele zile devenise recalcitrant şi a făcut scandal prin hotelurile în care a stat.

Anchetatorii încearcă să descopere ce a făcut bărbatul în ultimele zile, pentru a-şi da seama de ce a încercat să se sinucidă. Ei spun că germanul sosise în Bucureşti acum câteva zile şi se cazase la hotelul la care stătea de obicei, unde era oaspete vechi. Venea în România aproape în fiecare lună.

Vineri seara, o persoană a anunţat la serviciul de urgenţă 112 că un bărbat vrea să se arunce de pe Pasajul Basarab. În doar câteva minute, un echipaj a ajuns la faţa locului. Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul de aproximativ 25 de ani, care stătea pe marginea podului. Au sosit şi negociatorii, însă au constatat că tânărul nu ştie limba română. El spune doar „go,go!”

După mai multe încercări, anchetatorii au constatat că tânărul este cetăţean german.

După cinci ore în care poliţiştii au încearcat să discute cu tânărul, acesta s-a aruncat în gol de pe pod. Cetăţeanul german a supravieţuit, însă a suferit multiple răni la cap şi a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. El a fost internat la Spitalul Universitar, iar medicii spun că starea lui este stabilă, dar riscă să rămână paralizat.

Motivele care l-au împins pe bărbat să recurgă la acest gest necugetat nu se cunosc încă.