Gerul Bobotezei ne ocoleşte în acest an: Vreme de Paşte în mijloc de iarnă. Unde au fost 16 grade Celsius

Celebrul ger care se înregistrează în ziua de Bobotează ne-a ocolit în acest an, temperaturile din termometre urcând mercurul cu mult peste normalul perioadei.

RomaniaTV.net
06 ian. 2018, 13:19

La mijlocul zilei de sâmbătă se înregistrau temperaturi de 16 grade Celsius în Călăraşi, cel mai cald din ţară, în timp ce în Târgovişte sunt 15 grade, iar în Bucureşti şi Ploieşti e o vreme cu temperaturi de 14 grade.

În Brăila, Constanţa, Drobeta Turnu Severin, Sibiu şi Suceava sunt 11 grade, cerul fiind lipsit de nori în aceste localităţi.

Şi în vestul ţării temperaturile sunt ridicate, chiar dacă cerul este acoperit de nori. De exemplu, în Arad şi Timişoara sunt 11 grade Celsius, la fel şi la Oradea, în timp ce la Reşiţa termometrele arată 13 grade.

De fapt, este cea mai călduroasă zi deBobotează de când se fac măsurători meteorologice, au anunţat specialiştii ANM consultaţi de România TV.

Citeşte şi PROGNOZA METEO până la primăvară. Ce FENOMENE EXTREME lovesc România în următoarele luni VIDEO

Există totuşi şi localităţi unde temperaturile au o singură cifră, cum ar fi Baia Mare şi Bistriţa, unde sunt 9 grade, însă cu adevărat frig, cel puţin pentru ziua asta, este în Vaslui (4 grade), Bacău şi Sfântu Gheorghe, unde este doar 1 grad, în timp ce în Focşani sunt 0 grade.