Gerul face încă o victimă. Un bărbat din Ialomiţa a murit de frig în curtea casei

Un bărbat de 65 de ani din Lehliu, Ialomiţa, a fost găsit degerat în câmp. Aceasta este a 26-a persoană care a murit din cauza gerului.

RomaniaTV.net
04 feb. 2012, 08:24
Gerul face încă o victimă. Un bărbat din Ialomiţa a murit de frig în curtea casei

„La morga din Lehliu a fost adusă o persoană îngheţată. Este vorba de un bărbat de 65 de ani din satul Ogoru. Acesta plecase vineri noapte de la un magazin spre casă. Nu a mai apucat să intre în casă. A ajuns în curte, a căzut şi a fost găsit decedat. Era o persoană cu o situaţie financiară precară, dar nu avea probleme de sănătate”, a declarat la Romania TV primarul din Lehliu, Iulian Iacomi.

Administraţia Naţională de Meterologie a emis o avertizare de COD GALBEN de ninsori, valabilă până duminică, 5 februarie, ora 20.00. În intervalul menţionat, aria ninsorilor va cuprinde treptat, începând din sud-vestul ţării, toate regiunile. Local, ninsorile vor fi mai abundente, iar stratul de zăpadă nou depus va depăşi 20 de centimetri, în special în zonele de deal şi de munte.

Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari în sud şi în sud-est, unde rafalele vor depăşi 50-60 de kilometri pe oră, iar la munte va sufla tare, cu peste 90 de km/h, viscolind sau spulberând zăpada.