GEST COLOSAL făcut de Delia, în semn de respect faţă de morţii de la Colectiv

Delia a fost la un pas sa iasa de pe scena la un concert care a avut loc in urma cu doua zile. Motivul: ideea organizatorilor de a folosi proiectia unor flacari pe ecranul din spatele artistei.

13 nov. 2015, 11:37
GEST COLOSAL făcut de Delia, în semn de respect faţă de morţii de la Colectiv

Studentii de la Facultatea de Psihologie si cei de la Automatica si Calculatoare au asteptat-o toata seara pe Delia, care a fost cap de afis la balul bobocilor, organizat intr-un club din Bucuresti, scrie wowbiz.ro. Reactia artistei i-a blocat insa pe multi. La cateva minute dupa ce a inceput sa cante, Delia a observat ca pe ecranul gigant din spatele ei, organizatorii proiectasera imagini cu flacari, pentru a mai incalzi atmosfera.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Ce a găsit mama Alexandrei Matache scris pe un carneţel din camera fetei

Inca marcata de incendiul din Colectiv, Delia s-a oprit pur si simplu din cantat si a exclamat: „E o gluma proasta, nu?”. Nu era nici o gluma, poate cel mult o gafa. Dupa cateva secunde de uluire, publicul a aclamat-o pe cantareata, iar focul de pe monitoare a disparut. Imediat, Delia si-a reluat show-ul cu ecranul din spate stins.

Imediat dupa terminarea concertului, Delia a plecat val-vartej, spre dezamagirea baietilor prezenti la petrecere. Asta pentru ca multi visau sa-si faca un selfie ceva mai special cu ea. O companie de prezervative care a sponsorizat evenimentul a montat un pat in incinta clubului, acolo unde studentii puteau sa-si faca selfie cu iubitii sau iubitele. Din pacate, Delia n-a mai avut chef de astfel de distractii. Patul a avut insa mare succes, pentru ca s-au facut cateva sute de fotografii pe parcursul serii.

Citeşte şi Una dintre supravieţuitoarele incendiului din clubul Colectiv, mărturii: Călcam pe cioburi şi nu simţeam nimic

Delia e una dintre artistele care s-au aratat extrem de afectate de tragedia din Colectiv. Ea ii cunostea personal pe patronii clubului si avea prieteni printre cei care au murit. La cateva zile dupa incident, Delia a participat la protestele din Piata Universitatii, care au dus la demisia cabinetului Victor Ponta.