Gest CONTROVERSAT al unei artiste. S-a pozat în fundul GOL, pe WC, în centrul oraşului FOTO

O soprană din Timişoara, Diana Pap, a postat pe Facebook o fotografie care naşte o mulţime de controverse. Tânăra s-a lăsat pozată stând pe un vas de toaletă chiar pe o stradă din centrul oraşului de pe Bega, iar imaginea a stârnit reacţii care mai de care mai diferite.

RomaniaTV.net
13 ian. 2014, 09:33

Artista s-a lăsat fotografiată chiar de mama sa, iar gestul său a fost unul de protest, după cum ea a explicat pentru pressalert.ro.

În timp ce se plimba împreună cu mama sa prin oraş, pe strada Zlatna, într-o zonă relativ centrală din Timişoara, Diana Pap a observat un vas de toaletă aruncat pur şi simplu pe stradă. Spontană şi extravagantă din fire, Diana nu a stat mult pe gânduri, şi-a dat jos pantalonii şi a rugat-o pe mama ei să o fotografieze.

„Am râs amândouă minute în șir. Nu era nimeni pe stradă în acel moment, însă o doamnă de la un balcon, care a crezut că eu chiar folosesc respectiva toaletă în scopuri fiziologice a spus «am trăit să o văd și pe asta»”, a povestit soprana.

Contestată de unii şi lăudată de alţii pentru publicarea fotografiei, Diana Pap a explicat că totul s-a vrut a fi un protest. „Am adăugat mai mult la vulgaritatea inițială. E inadmisibil să arunci în stradă o toaletă ca și cum ar fi un lucru firesc! Și nimeni nu sesizează grotescul, ne-am obișnuit prea mult cu el. (…) E o formă de protest”.