Gest de o nobleţe desăvârşită: Şi-a dezbrăcat uniforma de poliţist şi a făcut curăţenie lună în casa unui bătrân, în ajun de sărbători

Publicat: Marţi, 21 Aprilie 2020 19:42 // Actualizat: Marţi, 21 Aprilie 2020 19:48 // Sursa: romaniatv.net

Cosmina este o tânără poliţistă din Bârnova, judeţul Iaşi. Gestul ei nobil pe care l-a făcut pentru un bătrân care îşi duce viaţa în condiţii grele, în ajun de sărbătorile pascale, a fost povestit pe pagina de Facebook a instituţiei pe care o reprezintă.

Foto: Facebook MAI

Poliţista i-a propus bătrânului să meargă la un azil pentru că acolo ar fi mult mai bine îngrijit. Bătrânul i-a spus că repferă să moară pe perna lui. 

Impresionată de cuvintele şi de lacrimile bătrânului, Cosmina a decis să-i facă unele cumpărături din banii ei, cu atât mai mult cu cât se apropia Paştele. Cosmina a mers împreună cu soţul ei la cumpărături, pe care, apoi, i le-au dus bătrânului acasă.

"- Bună ziua! Am venit cu soțul meu. V-am cumpărat ceva alimente pentru masa de Paște.
- Sărut mâna! Nici nu știți ce bucurie simt, a răspuns bătrânul, mi-e tare greu singur!
- Le așez eu în bucătărie. Aici aveți o cafea, beți acum cât e caldă!

Citeste si Reacţia unei poliţiste atunci când a aflat că persoana pe care a oprit-o în trafic era medic

Poliţista a decis, într-o fracţiune de secundă, că acea locuinţă trebuie "împrospătată", "că aşa se cade de sărbători". La capătul câtorva ore, în casa bătrânului era curăţenie lună şi o ordine desăvârşită.

"Dacă nu v-ar deranja, am vrea să facem și un pic de curățenie, că așa se cade de sărbători, să fie casa împrospatată! Acel "un pic" s-a transformat în câteva ore, dar la sfârșit în casă era curat și ordine desăvârșită.

Bătrânul, care cu greu se putea deplasa, i-a privit în tot acest timp cu drag, ținând în permanență paharul cu cafea în mână.

- Gata! Am terminat, a spus Cosmina. În ochii bătrânului se vedeau lacrimi. 

- Vă mulțumesc frumos, taică! Ce ați făcut voi astăzi pentru mine înseamnă enorm, nici nu am cuvinte să descriu ce simt, le-a spus bătrânul zâmbind, deși lacrimile îi cădeau pe obraz. Iar cafea..., știți de când nu am mai băut o cafea? De ani de zile! Nici nu îi mai știam gustul... și tare-mi mai plăcea.

- Eu vă mulțumesc pentru acest zâmbet! Nici nu știți cât de fericită m-ați făcut!"

Citeşte şi Reacţie BOMBĂ a unei poliţiste după ce un coleg de-al ei a bătut un cetăţean. "În curând veţi fi tâlhăriţi şi jefuiţi!"

Înainte de a ajunge la casa bătrânului, în timpul liber fiind, Cosmina s-a oprit la un accident dintre un tren și un camion, ca să ajute persoanele care ar fi avut nevoie de ajutor. Nu a plecat de la locul accidentului decât după ce echipajele sosite între timp și-au încheiat activitatea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Minister de Interne oameni bătrâni politie Iasi poliţistă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H