Gest DISPERAT al mamei lui GIGI BECALI. Patronul Stelei e FOARTE SUPĂRAT

Mama lui GIGI BECALI așteaptă cu nerăbdare ziua în care fiul ei va primi permisiunea să părăsească închisoarea pentru 24 de ore. Totuşi gesturile sale din ultima vreme nu-i suntz pe plac patronului Stelei, care i-a transmis Alexandrinei Becali un mesaj tăios, prin intermediari.

05 mai 2014, 09:49
Gest DISPERAT al mamei lui GIGI BECALI. Patronul Stelei e FOARTE SUPĂRAT

GIGI BECALI şi-a reînceput de luni munca la Academia lui Gheorghe Hagi, programul său zilnic fiind de la 8 la 16. În acelaşi timp, GIGI BECALI aşteaptă momentul în care va primi permisiunea de a părăsi penitenciarul pentru 24 de ore, pentru a se reîntâlni cu familia.

Mama sa, Alexandrina Becali, este nerăbdătoare să-şi revadă fiul, iar vineri a fost la Constanţa, la nişte rude, pentru a fi mai aproape de Gigi. Potrivit fanatik.ro, GIGI BECALI n-a fost prea bucuros vestea venirii mamei sale la Constanţa, ba mai mult, și-a rugat apropiații să-i transmită mamei sale să se întoarcă la București pentru că nu se știe cât mai are de așteptat.

Ce caută mama de pe acum la Constanța? O înțeleg că-și face griji, dar nu se știe încă ziua în care voi ieși. S-ar putea să mai dureze, așa că nu are rost să stea aici. Vă rog eu să-i spuneți să se întoarcă la București„, a fost, în linii mari, discursul lui GIGI BECALI.

Citeşte şi GIGI BECALI are datorii URIAŞE la bănci. Patronul Stelei nu a putut plăti creditele

Alexandrina Becali s-a conformat, a plecat acasă, dar nu a rezistat departe de Constanța decât trei zile, iar luni dimineaţă s-a reîntors la Constanţa. „Le-a transmis apropiaților să-l roage pe GIGI BECALI să o lase să stea la niște rude din Constanța până în momentul în care el va fi eliberat. Chiar dacă vor mai trece câteva zile, ea nu vrea să plece, ci să-l aștepte pentru a-l vedea imediat cum iese. Se pare că GIGI BECALI i-a respectat dorința și nu i-a mai spus să meargă acasă, așa cum s-a întâmplat vineri„, au adăugat sursele fanatik.ro

Citeşte şi GIGI BECALI, decizie ULTIMĂ ORĂ legată de REVEDEREA cu familia