Gest disperat al unei femei. A organizat o înmormântare falsă pentru fostul iubit, ca amanta lui să creadă că a decedat!

O femeie a apelat la o tehnică mai puţin ortodoxă pentru a scăpa de amanta iubitului pe care îl avea. Aceasta a construit un plan diabolic pentru a se răzbuna duăă ce a aflat că acesta a a înşelat-o.

11 mai 2021, 17:07
Gest disperat al unei femei. A organizat o înmormântare falsă pentru fostul iubit, ca amanta lui să creadă că a decedat!

Gest disperat al unei femei. Thea Loveridge a mărturisit pe TikTok că, după ce ea şi iubitul ei au făcut un copil, a descoperit că în toată perioadă în care a fost însărcinată, a fost înşelată. La scurt timp după ce a aflat, iubitul ei „a ajuns la închisoare”.

Gest disperat al unei femei. A organizat o înmormântare falsă pentru fostul iubit, ca amanta lui să creadă că a decedat!

Tânăra a susţinut că pe tot parcursul perioadei, amanta iubitului său încerca să îi trimită mesaje şi să afle unde este. În loc să îi spună adevărul, i-a trimis un mesaj şi i-a spus că este mort, însă aceasta nu s-a oprit aici.

Femeia rănită a ţinut o înmormântare falsă pentru el şi chiar a trimis poze din timpul ceremoniei.

„Au trecut trei ani şi încă are impresia că este mort. Postează mici omagii în fiecare an pe pagina sa de Facebook, spune că este iubirea vieţii ei şi că îi pare rău că nu l-a putut salva”, a mai spus femeia.

Din momentul în care a postat clipul pe TikTok, acesta a adunat peste 1,1 milioane de vizualizări şi aproape 16.000 de comentarii.

În străinătate, astfel de practici sinistre sunt practicate destul de des. Astfel, un grup de tineri au organizat o inmormantare falsa pentru prietenul lor pe care nu l-au mai vazut de aproape doi ani. Prietenii lui Keiran Cable, un tanar din Tara Galilor, spun ca de aproape 18 luni nu reusesc sa mai dea de prietenul lor. Acesta nu le mai raspunde la telefoane, mesaje sau emailuri.

Totul a inceput din momentul in care Keiran, in varsta de 20 de ani, a intalnit-o pe Jess Ferguson, in varsa de 19 ani. Cei doi sunt atat de indragostiti incat petrec fiecare moment impreuna.

Prietenii lui Keiran au decis sa organizeze o inmormantare falsa pentru amicul lor pierdut pe frontul iubirii. Acestia au construit un sicriu, au inchiriat un dric si au tinut chiar si o slujba in amintirea celui care obisnuia sa fie prietenul lor. Apoi, au luat la rand barurile din oras.

„Keiran a avut parte de 18 luni grele in care a incercat sa mentina relatia cu prietenii in viata, dar, din pacate, asteptarea a luat sfarsit, iar el se indreapta acum spre portile raiului. Ceea ce doare cel mai tare este ca nu am avut sansa sa ne luam la revedere dupa ce statusul relatiei sale s-a schimbat din „Singur” in „Intr-o relatie””, au scris tinerii in elogiu.

Citeşte şi: Florin Salam, dedicație în lacrimi la înmormântarea lui Ion Petrișor. ”Unde te duci, tăicuțul meu? Cui mă lași când mi-e mai greu”


loading...