Gest disperat al unei mame din Satu Mare. Şi-a tăiat venele în faţa blocului, după ce i s-a luat copilul

O sătmăreancă surdo-mută (în vârstă de 41 de ani) și-a tăiat venele chiar în fața blocului în care locuia. La fața locului a ajuns un echipaj medical de prim-ajutor al celor de la Serviciul Județean de Ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

RomaniaTV.net
30 dec. 2019, 06:18
Gest disperat al unei mame din Satu Mare. Şi-a tăiat venele în faţa blocului, după ce i s-a luat copilul

Mama a recurs la acest gest după ce Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare i-a luat minorul. Totul s-a întâmplat în cursul săptămânii trecute, atunci când minorul, în vârstă de circa doi ani, a fost luat cu ajutorul polițiștilor.

Femeia a fost decăzută din drepturile părintești după ce – în acest an – minorul a căzut de la etaj, fiind lăsat nesupravegheat în geam. În urma căderii, minorul și-a fracturat o mână. Din cauza faptului că aceasta obișnuiește să consume alcool în mod regulat și nu are niciun domiciliu stabil, toate aspectele au condus la pierderea custodiei. Aceasta locuiește, de câteva luni, la cumnatul său, dar fără forme legale.

Situația este cu atât mai dramatică cu cât în urma investigațiilor medicale s-a descoperit faptul că femeia este însărcinată. Dacă s-ar fi sinucis, ar fi rezultat și decesul fătului, scrie presasm.