Gest emoţionant de Crăciun: Mii de oameni au cântat colinde pentru o fetiţă bolnavă de leucemie VIDEO

Povestea unei fetiţe în vârstă de 8 ani bolnavă de leucemie a impresionat mii de oameni din Statele Unite, care au făcut un gest emoţionant pentru a îndeplini una dintre ultimele dorinţe ale copilei.

24 dec. 2013, 19:28
Gest emoţionant de Crăciun: Mii de oameni au cântat colinde pentru o fetiţă bolnavă de leucemie VIDEO

Delaney Brown a fost diagnosticată în luna mai cu o formă severă de leucemie, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele luni. Pe 17 decembrie, familia fetiţei de 8 ani a aflat că aceasta mai are doar câteva săptămâni de trăit, potrivit Mediafax.

Familia sa a apelat la pagina de Facebook a fetiţei, cu peste 94.000 de urmăritori, pentru a cere ajutor în îndeplinirea ultimelor dorinţe ale acesteia. Delaney şi-a dorit să asculte colinde de Crăciun şi să o întâlnească pe cântăreaţa Taylor Swift.

CITEŞTE ŞI Un copil în vârstă de cinci ani, EROUL zilei la San Francisco. Obama: Gotham este salvat!

Pe 20 decembrie, când Laney a împlinit 8 ani, fetiţa a avut o întâlnire cu Taylor Swift, prin intermediul unui apel video. În următoarea zi, mii de oameni au venit la locuinţa fetiţei pentru a-i îndeplini cea de-a doua dorinţă, colindele de Crăciun.

Evenimentul „Un colind pentru Laney” a avut loc la casa familiei, iar aproape 10.000 de oameni au cântat colinde timp de o oră, pentru ca fetiţa să le poată auzi din patul său.

Mulţi oameni nu o cunosc, însă prin intermediul reţelelor sociale au putut să îi îndeplinească dorinţa. Din nefericire, acesta ar putea fi ultimul Crăciun pentru ea şi toată lumea a vrut să fie special„, a declarat unul dintre colindători.

Printre colindele pe care le-a ascultat Laney s-au numărat „Silent Night”, „Jingle Bells”, „Joy to the World”, iar recitalul inedit s-a încheiat cu „Happy Birthday”.