Gest emoţionant făcut de două fetiţe de Sărbători. Şi-au donat alocația și au vândut limonadă pentru achiziţia unui avion al copiilor bolnavi

Două fetiţe au făcut un gest emoţionant înainte de sărbători. Şi-au donat alocaţia, banii primiţi de la zâna măseluţă şi au vândut limonadă pentru a ajuta la achiziţia unui avion care să transporte copiii bolnavi.

09 dec. 2020, 09:21
Gest emoţionant făcut de două fetiţe de Sărbători. Şi-au donat alocația și au vândut limonadă pentru achiziţia unui avion al copiilor bolnavi

Gest emoţionant făcut de două fetiţe de Sărbători. Amalia şi Natalia i-au scris deja lui Moş Crăciun. Anul acesta renunţă la cadouri şi i-au cerut un avion care să-i transporte pe copiii bolnavi în străinătate.

Gest emoţionant făcut de două fetiţe de Sărbători, pentru cumpărarea unui avion care să-i transporte pe copiii bolnavi

Mai  mult, cele două fetiţe s-au gândit să-i de câte o mână de ajutor Moşului. Natalia și-a donat alocația, iar Amalia a vândut limonadă și a donat banii primiți de la Zâna Măseluță, relatează Ştirile TVR.

Proiectul în care s-au implicat cele două fetiţe cu suflet mare aparţine Asociaţiei Blondie, asociaţie care ajută copii cu probleme să ajungă în străinătate pentru a primi tratamentul adecvat.

Citeşte şi Codin Maticiuc, gest emoţionant pentru spitalul Fundeni. Ce a făcut

Pentru că închirierea unui avion cu care să fie transportaţi copiii costă foarte mult, Asociaţia vrea să cumpere propriul avion care să-i ajute pe micuţii cu probleme.

Din păcate, nu este suficient doar ajutorul dat de cele două fetiţe. Este nevoie de mobilizare rapidă și de donații pentru ca avionul să poată fi cumpărat. Costul ajunge la aproximativ două milioane de euro.

Reamintim că anul acesta Asociaţia Blondie a ajutat 32 de copii să ajungă în străinătate pentru tratament, costul ambulanţelor aeriene a fost 400 de mii de euro, adică o treime din costul total al avionului.