Gest emoţionant făcut de fiul lui Szobi Cseh pentru actorii români îngropaţi la cimitirul Bellu, lângă tatăl său FOTO

Arpad, fiul lui Szobi Cseh, ajutat de copii de la asociatia infiintata de tatal sau, a curatat de zapada locurile de veci ale marilor actori.

23 ian. 2017, 08:49

Din anul 2005, celebrul cascador Szobi Cseh a derulat programul social GLADIATOR pentru copii saraci, destinat prevenirii si combaterii delicventei juvenile, iar din 2008 a implementat programul-metoda pentru copii cu handicap psihic si fizic sever, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi Nimeni nu a ştiut asta până acum. Vezi ce apare la mormântul cascadorului Szobi Cseh

Dupa decesul lui Szobi, din august 2014, responsabilitatea proiectului a fost preluata de unul din cei doi fii ai sai, Arpad.

Acesta incearca sa atraga sponsori pentru diverse competitii sportive in care sa-i implice pe copii, dar ii si atrage pe acestia in diverse activitati sociale. Ultimul eveniment de acest gen este si cel mai emotionant. Arpad Cseh a fost la cimitirul Bellu, acolo unde este inmormantat tatal sau, si a observat ca locurile de veci ale marilor actori romani sunt acoperite de zapada. Arpad i-a chemat pe copii si, cu ajutorul maturilor si al faraselor din plastic, au degajat zapada de pe mormintele marilor glorii ale filmului si teatrului.

Citeşte şi Fiul celebrului Szobi Cseh şi-a tăiat venele în spital. Ce l-a determinat să facă extremul gest

„Astăzi am fost împreună cu copiii la mormântul marilor nume din lumea cinematografiei și a teatrului românesc. Mai exact, am deszăpezit locurile de veci. Gesturile mici contează pentru noi si întotdeauna i-am învățat pe gladiatori să facă lucruri la care ceilalți, poate, nu se gândesc. Fiecare mic gest contează pentru o lumea mai bună. Fie că este aici sau pe partea cealaltă. Amza Pellea, Ovidiu Iuliu Moldovan, Sebastian Papaiani, Marin Moraru, Gheorghe Dinica, ne gândim la voi, maeștrilor!”, a anuntat Arpad Cseh.