Gest EMOŢIONANT făcut de Miley Cyrus la MTV Video Music Awards. Cântăreaţa a izbucnit în lacrimi VIDEO

Miley Cyrus a impresionat într-un mod plăcut anul acesta la gala premiilor MTV Video Music Awards, spre deosebire de anul trecut când a creat controverse cu un dans explicit. Miley Cyrus a profitat de ocazie şi a promovat o cauză nobilă - ajutorarea tinerilor fără adăpost.

25 aug. 2014, 16:46

Miley Cyrus, care a câştigat premiul „Videoclipul Anului” pentru piesa Wrecking Ball, la gala premiilor MTV Video Music Awards 2014, a avut o intervenţie emoţionantă în cadrul show-ului televizat.

Miley a refuzat să urce pe scenă pentru a-şi ridica premiul şi a trimis după trofeu un tânăr necunoscut, pe nume Jesse, potrivit DailyMail.

Jesse a dezvăluit în cadrul speech-ului că face parte din categoria celor fără adăpost.

„Am supravieţuit în adăposturi din tot oraşul. Am făcut curăţenie în camere de hotel şi am tot apărut ca figurant în filme şi în vieţile voastre. În afara acestor uşi sunt 54.000 de oameni care nu au un loc căruia să îi spună acasă”, a spus Jesse, pe scenă.

Miley a fost emoţionată până la lacrimi de discursul lui Jesse şi şi-a îndemnat fanii pe pagina de Facebook să doneze „pentru a pune capăt acestei situaţii în care există omeni fără adăpost”.