Gest extrem al unui tânăr suspect de COVID! S-a sinucis în salonul Spitalului din Târgu Jiu înainte de aflarea rezultatului

Un bărbat de 35 de ani din Târgu Jiu, suspect de coronavirus, a recurs la gestul extrem înainte de afla exact dacă are sau nu virusul. Tânărul a fost dus în camera de gardă a Spitalului Judeţean de Urgenţă şi a fost testat, având simptome specifice COVID, însă nu a mai aşteptat rezultatul şi a decis să-şi ia viaţa.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 20:29
Gest extrem al unui tânăr suspect de COVID! S-a sinucis în salonul Spitalului din Târgu Jiu înainte de aflarea rezultatului

Se pare că pacientul s-a spânzurat chiar în salonul unităţii spitaliceşti din Târgu Jiu.

Bărbatul fusese internat cu doar câteva ore înainte de a comite gestul şocant, potrivit Antena 3.

Din camera de gardă a fost internat direct la secţia de psihiatrie fiindcă avea un comportament violent. A fost băgat într-un izolator, iar medicii i-au făcut testul pentru coronavirus.

Bărbatul nu a aşteptat rezultatul. A fost găsit de medici spânzurat de gratiile de la geam. Se pare că a folosit lenjeria patului pentru a-şi pune planul în practică.

În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva, care i-au făcut manevre de resuscitare, pacientul a murit.

Oamenii legii şi conducerea spitalului au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce a dus la săvârşirea faptei.


loading...