Gest extrem făcut de pompieri, după ce un BMW era parcat în dreptul unui hidrant: „Mi-au distrus maşina”

Pompierii din New York au fost nevoiți să facă un gest extrem, după ce un BMW Seria 5 din 2005 era parcat în dreptul unui hidrant.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 10:57
Gest extrem făcut de pompieri, după ce un BMW era parcat în dreptul unui hidrant: „Mi-au distrus maşina”

În timpul unui incendiu survenit în jurul orei 3:30 dimineața, într-un bloc de trei etaje din centrul metropolei americane, pompierii aveau nevoie de apă, astfel au spart geamurile autoturismului, trecând furtunul pe acolo.

Proprietarul mașinii s-a înfuriat când a aflat ce s-a întâmplat. Bărbatul a povestit că își lăsase mașina acolo timp de patru zile după ce rămăsese fără baterie la telecomanda care deschide și închide autoturismul, scrie ziaruldeiasi.ro.

Mi-au distrus mașina și o să mă coste un sac de bani. Sunt foarte furios. Nu era nevoie să facă așa ceva”, au fost primele reacții ale proprietarului nervos.

Acesta mai are un motiv să fie supărat. Va fi amendat cu 180 de dolari pentru că a parcat în dreptul hidrantului.

Reprezentanții Brigăzii de Pompieri au explicat într-o postare pe Twitter că au fost nevoiți să spargă geamurile mașinii pentru că furtunul să fie drept pentru a obține astfel o presiune optimă a apei în timpul intervenției. Presiunea ar fi fost afectată dacă furtunul ar fi trecut peste capotă și nu prin geamuri.