Gest FABULOS făcut de Gigi Becali din închisoare. Vezi cum a ajutat o cântăreaţă PARALIZATĂ după un accident

Omul de afaceri Gigi Becali nu renunţă la actele de caritate nici din spatele gratiilor. Aflând de drama unei tinere cântăreţe de muzică populară, paralizată în urma unui teribil accident rutier provocat de un şofer beat, finanţatorul Stelei a decis să o ajute cu o sumă importantă de bani, atât de necesară pentru continuarea tratamentului.

14 iun. 2014, 10:23
Gest FABULOS făcut de Gigi Becali din închisoare. Vezi cum a ajutat o cântăreaţă PARALIZATĂ după un accident

Anamaria German are 22 de ani, dar de luni de zile este imobilizată într-un scaun cu rotile, după un teribil accident rutier, în urma căruia s-a ales cu coloana fracturată. A văzut moartea cu ochii, dar medicii au reuşit să o ţină în viaţă, iar acum are nevoie de 200.000 de lire sterline pentru o operaţie complicată.

Colegii săi de breaslă, Cornelia şi Lupu Rednic, au făcut un gest impresionant şi au demarat o campanie umanitară, denumită „Să o ajutăm pe Anamaria să meargă din nou”. Iniţiativei s-au alăturat o mulţime de alţi colegi de scenă ai Anamariei, care speră că într-o zi va urca din nou pe scenă pentru a încânta publicul cu glasul ei cristalin.

Aflând de campania umanitară de la România TV, Gigi Becali, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, a decis să o ajute pe tânăra din Bistriţa cu suma de 20.000 de euro.

„După ce a aflat de cazul acesta dramatic, m-a sunat imediat. A rămas foarte, foarte, foarte impresionat şi vrea să o ajute pe această tânără cu suma de 20.000 de euro, ca să poată merge cu tratamentul mai departe. Anamaria să aibă credinţă în Dumnezeu că o să se facă bine. E tânără, să aibă încredere şi curaj”, a spus Virgil Becali, vărul omului de afaceri.

Anamaria German a aflat de gestul lui Gigi Becali în direct la România TV. „Mulţumesc din suflet, am ştiut mereu că Dumnezeu va face o minune pentru prin oameni. Dumnezeu mi-a trimis oameni care să mă ajute, pe Cornelia şi Lupu Rednic, datorită lor s-a ajuns la dvs. şi la dl. Gigi Becali. O să mă rog pentru el, să-i dea Dumnezeu şi lui multă sănătate”, a spus, printre lacrimi, tânăra Anamaria German.

La 22 de ani, Anamaria German este ţintuită într-un scaun cu rotile, după tragedia care s-a produs în Bistriţa, când interpreta se întorcea de la un concert. La doar 500 de metri de casă, tânărul şofer cu care se afla în maşină şi care era sub influenţa alcoolului a vrut să impresioneze şi a gonit nebuneşte prin oraş. A pierdut controlul volanului şi a făcut prăpăd. Maşina a intrat într-un cap de pod, iar Anamaria a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.

Medicii au reuşit să o salveze, dar Anamaria a rămas imobilizată la pat. A petrecut luni în şir prin centre de recuperare şi abia după aproape o jumătate de ani şi-a putut mişca mâinile.

Pentru a merge din nou, Anamaria are nevoie de 200.000 de lire sterline. Operaţia trebuie făcută în Londra, iar singură nu ar putea să strângă aceşti bani. Impresionaţi de drama tinerei soliste, mai mulţi cântăreţi de muzică populară susţin concerte umanitare. Sava Negrean Brudaşcu, Ionela Moruţan, Cornelia şi Lupu Rednic, Cornelia Ardelean sau Angelica Fluture sunt doar câţiva dintre artiştii care susţin concerte pentru a o ajuta pe Anamaria.