Mama Deliei a izbucnit în plâns la TV: „Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec”

Gina Matache s-a consumat foarte mult în utima perioadă, asta după ce fiica sa, Delia, a spus că nu își dorește să facă un copil. Nu dorința Deliei de a nu avea copii a întristat-o, ci modul în care lumea din jur a reacționat.

30 oct. 2022, 15:11
Mama Deliei a izbucnit în plâns la TV: „Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec”

Gina Matache s-a consumat foarte mult în utima perioadă, asta după ce fiica sa, Delia, a spus că nu își dorește să facă un copil. Se știe foarte bine că Gina Matache este foarte apropiată de cântăreață și ca orice mamă își dorește foarte mult să își vadă copilul fericit. Declarația Deliei, potrivit căreia nu își dorește un copil, a stârnit un val de reacții printre oamenii, lucru care nu i-a picat deloc bine nici mamei sale.

Gina Matache: „Este agasată de această întrebare”

Invitată în emisiunea lui Teo Tradafir, de la Kanal D, aceasta a menționat că de ani de zile lumea o întreabă pe Delia când face un copil, ba mai mult este chiar agastă cu această întrebare.

„Nici măcar nu era o opinie, este agasată de această veșnică întrebare. De 20 de ani o întreabă lumea când face un copil. Probabil că o copiliță a pus întrebarea asta, iar ea ca să nu dezvolte a zis: Să nu vă apucați să faceți copii. Efectiv a explodat. Câte nu i s-au întâmplat ei, inclusiv făcături. Am trecut peste faza asta, nu mai reacționăm la astea. Asta e, fiecare e liber”, a povestit aceasta.

În ultima perioadă Gina Matache a avut ceva probleme de sănătate cu coloana și a trebuit să își facă o serie de analize, deloc ieftine, motiv pentru care Delia s-ar fi oferit să o ajute.

”Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia…”, a mai menționat aceasta

Citește și: Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran. „Cumetre, sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme!”

Delia Matache nu își dorește să devină mamă

Ani la rândul după ce s-a căsătorit cu soțul ei, Deliei i s-a pus aceeași întrebare, și anume când va aduce pe lume un copil. Recent, aceasta le-a mărturisit urmăritorilor săi că nu își dorește să devină mamă. Declarația ei a stârnit un val de reacții, iar persoanele s-au împărțit în două tabere: cei care o apără și cei care o acuză pe cântăreață. Apropiații aristei au declarat că de fapt în spatele acestui motiv de a nu fae copii se află de fapt infertilitatea. Confrom Playtech, Delia ar fi făcut numeroase tratamente pentru a rămâne gravidă, ba mai mult a mers și pe la numeroase mânăstiri în speranța că își va vedea visul împlinit.

Citește și: Ana Maria Brânză reacționează la spusele Soranei Cîrstea. „Acum am aflat de ce nu am avut un sponsor toată viața”