Gest impresionant făcut de Dan Condrea cu puţin timp înainte să moară

Dezvăluiri în premieră despre ce a făcut Dan Condrea cu puţin timp înainte să moară. Patronul Hexy Pharma ar fi donat tone de dezifectanţi pentru răniţii din Colectiv!

29 aug. 2016, 08:19
Gest impresionant făcut de Dan Condrea cu puţin timp înainte să moară

Imediat după ce a avut loc incendiul de la Colectiv, Dan Condrea ar fi mobilizat toţi angajaţii Hexi Pharma şi le-ar fi ordonat să doneze tot ce este nevoie pentru ca răniţii să fie ajutaţi fără să primească în schimb bani sau în caz contrar vor fi dati afară. 

Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu peste luni de zile. Între timp compania a fost implicată în scandalul cu dezinfectanţii diluaţi şi acum se pregăteşte de retragerea de pe piaţă. Foarte multă lume şi-a pierdut locul de muncă, în companie mai sunt doar câteva persoane care strâng toate produsele rămase şi le distrug. 

Ancheta în cazul dezinfectanţilor continuă la Parchetul General. Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat că au ajuns rezultatele testelor, umele pozitive, altele negative, însă în continuare vor mai fi făcute şi alte teste pentru a vedea exact dacă acei dezinfectanţi erau diluaţi sau nu şi dacă erau eficienţi.