Gest impresionant făcut de o tânără de 25 de ani în Săptămâna Mare: „Nu putem rămâne indiferenţi, orice ajutor este binevenit”

O tânără din judeţul Argeş a iniţiat o campanie umanitară pentru ajutorarea familiilor nevoiaşe şi a bătrânilor. Sloganul campaniei este "Nu putem rămâne indiferenți în fața coronavirus, orice ajutor este binevenit!".

16 apr. 2020, 05:24
Gest impresionant făcut de o tânără de 25 de ani în Săptămâna Mare: „Nu putem rămâne indiferenţi, orice ajutor este binevenit”

Anda  Stîlpeanu are 25 de ani şi a iniţiat o campanie umanitară pentru ajutorarea familiilor nevoiaşe din comuna Călineşti. 

„Coronavirusul amenință lumea la scară largă, dar în mod special persoanele vârstnice sau cu venituri modeste. Din acest motiv, pentru familiile nevoiașe din comuna Călinești, care se luptă să aibă ce pune pe masă zi de zi, acum când hrana este mai greu de obținut și lucrurile de strictă necesitate la fel de greu de procurat, am inițiat campania: Nu putem rămâne indiferenți în fața coronavirus, orice ajutor este binevenit!

Sunt Anda Stîlpeanu și vă rog să-mi fiți alături pentru a putea întinde o mână de ajutor familiilor cu posibilități modeste și bătrânilor din comuna Călinești în Sfânta Săptămână a Patimilor. Să demonstrăm ce înseamnă puterea comunității, să îți pese de cel de lângă tine aflat în nevoie, prin lucruri nu foarte mari sau costisitoare” – este mesajul Andei Stîlpeanu.

Toți cei care vor să sprijine această campanie, cine poate ajuta, principale sunt alimentele, dar și produse de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte sau orice alt ajutor sunt rugate să o contacteze pe Anda Stîlpeanu pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/anda.stilpeanu.5

Citeşte şi Viceprimar prins la furat în Săptămâna Mare. Imagini surprinse de camerele de supraveghere