Viceprimar prins la furat în Săptămâna Mare. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

În Săptămana Mare, un viceprimar din Gorj a fost surprins când fura becuri, lămpi și pubele. România TV a obținut, în exclusivitate, imaginile filmate de camerele de supraveghere. Politicianul ar fi fost ajutat de alți trei colegi. După ce a văzut filmarea, primarul a depus plângere penală împotriva celor patru subalterni.

15 apr. 2020, 11:09
Viceprimar prins la furat în Săptămâna Mare. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Cu ochii în patru și păzit și de o angajată, care ar fi femeia de serviciu a primăriei din Valdimir, unul dintre suspecți îndeasă într-un sac tot ce găsește. În acest timp, viceprimarul ar fi luat și el măsuri pentru a nu fi prinși.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum viceprimarul ia o prăjină de pe peretele clădirii și cu o cârpă acoperă una dintre camerele de supraveghere. Nu și-a dat însă seama că era filmat din alt unghi.

Viceprimarul și ceilalți trei angajați ar fi furat, în total, opt lămpi stradale, 15 becuri cu led și zece pubele. Imediat după ce a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, primarul a sesizat Poliția.

Viceprimarul, inginerul de mediu, femeia de serviciu și șoferul s-au ales cu dosare penale pentru furt și constituire de grup infracțional. Dosarul este în anchetă la IPJ Gorj.

Oamenii legii urmează să stabilească dacă suspecții își vor petrece Paștele în spatele gratiilor sau dacă vor fi cercetați în stare de libertate. Contactați de România TV pentru a-și spune punctul de vedere, primarul și viceprimarul nu au răspuns la telefon.

Citeşte şi TRAGEDIE în politica românească! Fostul viceprimar A MURIT după o lungă suferinţă