Gest impresionant făcut de soţul gravidei care a murit în accidentul de pe DN1. Totul s-a întâmplat la scurt timp după înmormântare

Soţul gravidei moartă într-un teribil accident pe DN1 şi-a făcut un tatuaj cu care a reuşit să impresioneze pe toată lumea. Tragicul accident s-a petrecut luna trecută. Atunci medicii i-au făcut tineri cezariană la faţa locului, încerând să îi salveze bebeluşul.

RomaniaTV.net
29 iul. 2017, 08:56
Gest impresionant făcut de soţul gravidei care a murit în accidentul de pe DN1. Totul s-a întâmplat la scurt timp după înmormântare

La scurt timp după înmormântare, bărbatul a făcut un gest impresionant în memoria soţiei sale şi a fetiţei. A mers la un salon de tatuaje şi şi-a făcut pe braţ un desen care înfăţişează o femeie ce ţine de mână o fetiţă. Cele două au aripi de înger şi urcă scările spre cer. Alături a scris iniţialele celor două dar şi ziua în care au murit.

Femeia în vârstă de 27 de ani era însărcinată în opt luni când a murit într-un accident cumplit pe DN1. Soţul ei a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens unde a lovit un alt autoturism. În urma impactului femeia a murit pe loc. Medicii veniţi la faţa locului au încercat să salveze măcar fetiţa. Au făcut o cezariană pe stradă, însă din păcate micuţa nu a supravieţuit.

Citeşte şi Ce POSTARE a aparut pe pagina de Facebook a lui George, soţul gravidei care a murit pe DN1