Gest impresionant. Suporterii lui Dortmund s-au dat jos din avion, ca arbitrul să ajungă la meci

Zece suporteri ai echipei Borussia Dortmund care se aflau într-un avion în Munchen cu destinaţia Doneţk pentru a urmări partida cu Şahtior, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, s-au dat jos din aeronavă pentru ca aceasta să poată decola, iar arbitrul Howard Webb să ajungă în Ucraina.

RomaniaTV.net
13 feb. 2013, 14:29
Gest impresionant. Suporterii lui Dortmund s-au dat jos din avion, ca arbitrul să ajungă la meci

Arbitrul englez Howard Webb, care a fost delegat la întâlnirea de Liga Campionilor Şahtior – Borussia Dortmund, a făcut o escală în Munchen pentru a lua avionul spre Doneţk, însă ca urmare a ninsorii abundente acesta nu a putut decola din cauza zăpezii şi gheţii depuse pe aeronavă.

Operatorii companiei aeriene Lufthansa, care asigura zborul spre Doneţk, au solicitat ca zece pasageri ai avionului să se dea jos. Cei zece voluntari au primit în schimb câte 400 de euro, o noapte de cazare în Munchen, dar şi promisiunea că vor ajunge la Doneţk în cursul zilei de miercuri, când e programat meciul.

În cele din urmă, zece suporteri ai echipei Borussia Dortmund s-au dat jos din avion, în aplauzele celorlalţi pasageri.

Fostul arbitru englez Graham Poll a confirmat că Webb a avut probleme cu zborul, însă acesta a ajuns în cele din urmă în siguranţă în Ucraina, chiar dacă după o întârziere de trei ore.