Irinel Columbeanu şi Denisa Botcari, surprinşi în ipostaze neobişnuite pe autostradă de paparazzii

Când nimeni nu se aştepta, Irinel Columbeanu a dat lovitura. A făcut ce a făcut la mare, unde a pus ochii pe Denisa Botcari, blondă de care s-a lipit mai ceva ca marca de scrisoare. Paparazzii i-au surprins pe cei doi porumbei în momentul în care plecau de la mare, iar ce s-a întâmplat pe drumul spre casă e de-a dreptul incredibil.

07 aug. 2014, 07:28

Irinel Columbeanu este un bărbat matur, dar nu renunţă în ruptul capului la tinerele, scrie spynews.ro. Cu părul alb, micuţ de înălţime, Irinel reuşeşte să vrăjească femei frumoase, abia trecute de majorat.

Citeşte şi Irinel Columbeanu are o nouă iubită. Nimeni nu se aştepta la asta

Ultima lui cucerire este Denisa Botcari, o tânără de 22 de ani, care susţine că lucrează la Londra ca model şi după care mulţi bărbaţi din showbiz au tânjit. Noul cuplu din showbiz şi-a început ziua târziu, când a decis să „decoleze” cu Bentley-ul milionarului spre Capitală.

 Citeşte şi Ultima cucerire a lui Adrian Cristea este, de fapt, veşnica sa amantă. Totul despre relaţia celor doi

Ca un adevărat gentleman, Columbenu i-a deschis partenerei sale portiera, încercând să o surprindă la fiecare pas. Ei bine, după doar câţiva kilometri la cârma volanului, omul de afaceri a oprit şi şi-a şocat iubita cu…pana. Maşina lui de lux, l-a lăsat baltă când îi era lumea mai dragă, incidentul întâmplându-se chiar sub ochii Denisei Botcari, el fiind neputincios.