Gest incredibil pentru 36 de copii săraci. Un profesor s-a împrumutat în bancă pentru a le face o mare bucurie

Un profesor de religie din judeţul Botoşani s-a gândit că Centenarul Marii Uniri trebuie să fie o lecţie pentru cei mici. Aşa că a selectat 36 de elevi din România, Ucraina şi Republica Moldova, pe care i-a dus într-o excursie deosebită.

19 mart. 2018, 16:07
Gest incredibil pentru 36 de copii săraci. Un profesor s-a împrumutat în bancă pentru a le face o mare bucurie

36 de elevi silitori din România, Ucraina şi Republica Moldova au învăţat istorie la faţa locului. Copiii au mers într-o excursie datorită unui profesor de religie din judeţul Botoşani.

Cadrul didactic din Rădăuţi-Prut a făcut un împrumut la bancă pentru a le plăti cheltuielile. Copiii provin din familii de condiţie modestă. Din păcate însă suma obţinută nu a fost atât de mare pe cât şi-ar fi dorit, aşa că a apelat şi la sponsorizări.

„Proiectul „Cartea uneşte inimi” a plecat de la donaţiile făcute de cei generoși, în primul rând. Și ceea ce m-a uimit cel mai mult a fost o donație venită din afară, de la un decan spaniol”, explică dascălul.

Vezi şi: Elevii din învăţământul preuniversitar vor beneficia de tarif redus la transportul local şi la manifestări culturale