GEST INCREDIBIL. Un cunoscut SOLIST s-a căsătorit cu o ADMIRATOARE BOLNAVĂ de CANCER FOTO

Cunoscutul artist Ed Sheeran, solistul piesei "I see fire", a recurs la un gest inedit pentru a-i îndeplini o dorinţă a unei tinere bolnave de cancer. Astfel, el s-a căsătorit cu ea pentru câteva ore.

02 nov. 2014, 20:23

Katie Papworth, o adolescentă de 19 ani, l-a cerut în căsătorie pe Ed Sheeran, cu doar câteva minute ca solistul piesei „I see fire” să urce pe scenă pentru un concert în Glasgow. Fata, care are o gravă tumoră pe creier, a purtat în ziua în care şi-a întâlnit idolul un tricou inscripţionat cu fraza „Doamna Ed Sheeran” şi i-a dat acestuia un inel, spunându-i că îşi doreşte să devină soţia lui, potrivit Mirror.

Citeşte şi DEVASTATOR. A murit la 15 ani, în timp ce idolul său îi cânta la ureche

Ulterior, Ed a „acceptat”, oferindu-i un album original cu mesajul „Sunt fericit că mi-am întâlnit, în sfârşit, soţia”. Cu toate că a fost doar o joacă, momentul a fost unul emoţionant. Trist este faptul că tânăra nu a putut vedea cum cel pe care îl adoră a primit propunerea, pentru că în urmă cu două săptămâni ea şi-a pierdut vederea din cauza bolii cu care se luptă de opt ani de zile.

Citeşte şi Adele, triumfătoare şi la Brit Awards 2012. Vezi ce premii a câştigat VIDEO

Încă nu am stabilit data şi nu este nimic oficial, pentru că nu am intrat în biserică„, a glumit Katie, şi-a îndeplinit în acest mod un lucru important de pe lista dorinţelor ei.