GEST INIMAGINABIL. Motivul pentru care un BĂRBAT a călătorit 16.000 de km într-o singură zi

Un bărbat din Marea Britanie este considerat cel mai romantic tânăr din lume după ce a reuşit să îşi impresioneze iubita cu un gest unic. Astfel, el a zburat 16.000 de kilometri, timp de 28 de ore, pentru a-i oferi femeii pe care o iubeşte un buchet de flori de ziua ei.

28 iul. 2014, 15:35
GEST INIMAGINABIL. Motivul pentru care un BĂRBAT a călătorit 16.000 de km într-o singură zi

Jack Harris, un tânăr britanic, vorbea cu iubita sa, Ella, pe internet, în momentul în care fata l-a provocat, aproape în glumă, să îşi cumpere bilete de avion fără să îi spună când se va hotărâ să o viziteze. Pornind de la această idee, bărbat a reuşit să îşi impresioneze iubita şi să îi demonstreze că o iubeşte, ajungând într-un final să o ceară în căsătorie în urma acestei aventuri.

CITEŞTE ŞI: Cerere în căsătorie inedită, făcută de un BUCUREŞTEAN. Nimeni nu s-a gândit la asta până acum

Povestea lui Jack începe cu trei zile inainte de ziua iubitei sale, tânărul reuşind să rezerve bilete de avion în cel mai scurt timp, Ella având parte de surpriza vieţii sale. După ce şi-a impachetat bagajul bărbatul a ajuns la Hong Kong după o cursă de 10 ore. Ulterior, a aşteptat opt ore o cursă spre Australia. După încă 10 ore, a aterizat pe aeroportul din Sydney de unde a plecat către casa Ellei. Când a ajuns, a cumpărat un buchet de flori şi s-a ascuns în curtea casei. Reacţia femeii este unică şi clipul a devenit în scurt timp viral fiind vizionat de sute de mii de oameni în doar câteva zile.

Citeşte şi Cea mai RUŞINOASĂ cerere în căsătorie. De ce să NU îţi ceri iubita de soţie în public VIDEO