Gest NEMAIVĂZUT în lumea animalelor: O căţeluşă îşi înmormântează puiul lovit mortal de maşină VIDEO

O scenă incredibilă, care îţi sfâşie inima, s-a petrecut în lumea animalelor. O căţeluşă aparent a nimănui a văzut un pui de câine zăcând mort pe şosea după ce fusese lovit de o maşină. Ce a urmat este de domeniul incredibilului.

RomaniaTV.net
24 iun. 2013, 21:05

Căţeluşa  a văzut căţeluşul ucis pe şosea şi fără să stea pe gânduri s-a îndreptat către micuţul patruped fără viaţă, l-a apucat cu botul şi l-a tras la marginea şoselei, iar apoi în nisip. Incredibilele scene s-au petrecut undeva, pe o o şosea în deşert, într-o ţară din Orientul Mijlociu.

Apoi a început o adevărată ceremonie de înmormântare a nefericitului animăluţ. Deşi câţiva oameni se opriseră să vadă ce se întâmplă, nu au îndrăznit să intervină, fiind uimiţi şi, totodată curioşi să afle ce se va întâmpla mai departe.

După ce l-a tras în nisip, căţeluşa a început să „sape” cu botul şi să împingă nisipul ca să acopere trupul căţeluşului. După trei minute, căţeluşul era îngropat. Apoi, căţeluşa  s-a întors şi a plecat încet, mai departe.

Martorii la acest mic şi trist „eveniment” au perceput întreaga scenă ca fiind un extraordinar de respect, ce rar se pomeneşte în „regatul animalelor” ce a înmuiat inimile oamenilor. Nici nu mai contează dacă bietul căţeluş era sau nu chiar puiul ei…